Οι αρχές μετανάστευσης και Μπανγκλαμούνγκ πραγματοποιούν έφοδο σε καταυλισμό μεταναστών στο εργοτάξιο του Τερματικού 21

Ανακαλύφθηκαν 234 μετανάστες εργάτες από την Καμπότζη και τη Μιανμάρ, πολλοί χωρίς άδεια εργασίας.

Πατάγια-

Απαντώντας σε καταγγελίες κατοίκων της περιοχής ότι υπήρχαν παράνομοι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο του Τερματικού 21 στη Βόρεια Πατάγια κοντά στον κυκλικό κόμβο των δελφινιών, οι τοπικές και περιφερειακές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στην περιοχή κατασκευής νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να διερευνήσουν.

Δήλωσαν σοκαρισμένοι και έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι από τους 1000 εργάτες οικοδομής εκεί, οι 234 δεν ήταν κάτοικοι της Ταϊλάνδης. Ορισμένα από αυτά είχαν πράγματι άδειες εργασίας, ωστόσο πολλοί δεν μπορούσαν να αποδείξουν την κατάστασή τους και ένας απροειδοποίητος αριθμός δεν είχε τεκμηρίωση ή άδειες εργασίας. Η κατασκευαστική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τους εργαζόμενους δηλώνει ότι θα συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές για να ξεκαθαρίσει το καθεστώς τους.

Θα δώσουμε οποιεσδήποτε ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι αναγνώστες μας εκπλήσσονται επίσης από το γεγονός ότι οι παράνομοι εργαζόμενοι από γειτονικές χώρες εργάζονται σε εργοτάξια εδώ.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/