Αποκλειστικό: Οι κάτοικοι της περιοχής παραπονιούνται για την επικίνδυνη κατάσταση του Pattaya Boardwalk στην παραλία

Πατάγια-

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν παραπονεθεί στο Pattaya News για την κατάσταση του Pattaya Boardwalk, των ξύλινων τμημάτων της παραλίας Pattaya που βρίσκονται κοντά στο εμπορικό κέντρο Mike στην Pattaya και την Walking Street. Ευγενική προσφορά του ιστότοπου φωτογραφιών Alamy.com, η ακόλουθη φωτογραφία δείχνει την κατάσταση ορισμένων περιοχών του πεζόδρομου (Σημείωση των συντακτών: Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι η τρέχουσα κατάσταση, αν και αντιπροσωπεύουν κοντά στο σημείο που βρίσκεται τώρα σε πολλές περιοχές.) . Αν και έχει επισκευαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, καταρρέει για άλλη μια φορά και είναι αρκετά επικίνδυνο.

Κάτοικος της περιοχής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία μας δήλωσε: «Ήμουν έξω για μια βόλτα νωρίς το βράδυ και παρακολούθησα έναν τουρίστα να κάθεται σε ένα από τα ξύλινα δοκάρια. Έσπασε και έπεσε περίπου οκτώ πόδια στην παραλία παρακάτω. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε και προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα, αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ άσχημα».

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής δήλωσε: «Δεν θέλετε να κάθεστε στα δοκάρια και πρέπει να προσέχετε τις τρύπες και τα σπασμένα τμήματα όταν περπατάτε. Βλέπω πολλούς μεθυσμένους σχεδόν να πέφτουν ή να ακουμπούν σε μια ράγα και αυτή κουμπώνει».

Ρίξαμε μια ματιά στον πεζόδρομο και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει αρχίσει να καταρρέει σε πολλές περιοχές και σε πολλά σημεία λείπουν δοκάρια. Ελπίζουμε ότι οι τοπικοί αξιωματούχοι θα επιλύσουν αυτό το ζήτημα για να κάνουν την παραλία ασφαλή και τον πεζόδρομο παγκόσμιας κλάσης.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/