Ένας άλλος τουρίστας πνίγεται στην παραλία Pattaya, 3ος σε 6 εβδομάδες.

Πατάγια-

 

Ένας Αυστριακός έχασε τη ζωή του μετά από πνιγμό στην παραλία Πατάγια.

Ο 64χρονος άνδρας ανασύρθηκε από το νερό απέναντι από το Soi 10 στην Pattaya Beach Road γύρω στις 4.30:20 την Τρίτη XNUMX Μαρτίου. Δεν είχε στοιχεία ταυτότητας και κολυμπούσε μόνος του και η αστυνομία εργάζεται για τον εντοπισμό του.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο άνδρας διασώθηκε από άλλους κολυμβητές αφού εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό και κολυμπούσε μόνος σε βαθιά νερά όταν αντιμετώπισε πρόβλημα.

Οι διασώστες από το Ίδρυμα Sawang Boriboon έδωσαν στον άνδρα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pattaya Memorial, αλλά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον περασμένο μήνα, ένας Ρώσος πνίγηκε στην παραλία της Πατάγια, προκαλώντας εκκλήσεις από μέλη του κοινού για αποστολή ναυαγοσωστών στην παραλία. Επιπλέον, ένας άνδρας παραλίγο να πνιγεί λίγες μέρες πριν, αλλά ένας αστυνομικός κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή μετά από ΚΑΡΠΑ.

Οι άνθρωποι που σχολίαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρότειναν ότι ένα θέρετρο τόσο δημοφιλές όσο η Πατάγια θα πρέπει να διαθέτει ναυαγοσώστες για να διασφαλίζεται η ασφάλεια για όποιον επισκέπτεται την παραλία. Αυτό αναφέρθηκε και προηγουμένως για τα δύο προηγούμενα περιστατικά. Η Pattaya διέθετε θαλάμους ναυαγοσωστών πριν από αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκαν και κατέληξαν να καταστραφούν και να αποσυναρμολογηθούν. Υπάρχουν στεγασμένοι ναυαγοσωστικοί σταθμοί, ωστόσο μόνο σε δύο τοποθεσίες και όχι με καθαρή θέα στη θάλασσα, ούτε οι ναυαγοσώστες παρακολουθούν τον ωκεανό.

Να είσαι ασφαλής εκεί έξω.

 

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕιδήσεις Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/