Ένας άλλος τουρίστας ξυλοκοπήθηκε στη Walking Street, αυτή τη φορά από δύο πειρατές πωλητές CD

Πατάγια-

Οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες, αλλά το ίδιο βράδυ με τη μάχη με τους Ladyboys και έναν μεθυσμένο τουρίστα αναφέραμε νωρίτερα, ένας άλλος άγνωστος τουρίστας χθες το βράδυ, τα ξημερώματα της 21ης ​​Μαρτίου 2018, έπεσε σε εκτεταμένο καυγά με δύο άνδρες που εμφανίζονται να είναι Ταϊλανδός που πουλούσε πειρατικά CD κοντά στο Living Doll Showcase Gogo στην Walking Street.

Ο τουρίστας κατάφερε να δραπετεύσει ως επί το πλείστον σώος, αλλά οι μάρτυρες δήλωσαν ότι δέχθηκε επίθεση επειδή μεθυσμένος σκόνταψε στο τραπέζι του CD χτυπώντας τα CD. Όταν οι Ταϊλανδοί ζήτησαν συγγνώμη, ο μάρτυρας δήλωσε ότι ο τουρίστας αρνήθηκε και τους έβρισε, οπότε του επιτέθηκαν. Ο μάρτυρας δηλώνει αν ο τουρίστας είχε ζητήσει ευγενικά συγγνώμη δεν θα είχε δεχτεί επίθεση.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό την ίδια μέρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρωτούν τι κάνουν οι αρχές και η αστυνομία για να ελέγξουν αυτά τα περιστατικά στην Walking Street, μια ειδική Ζώνη Ασφαλείας. Η αστυνομία δεν έχει σχολιάσει δημόσια τα περιστατικά αυτή τη στιγμή. Οι ντόπιοι σε ιστότοπους της Ταϊλάνδης ρώτησαν επίσης γιατί επιτρέπεται σε αυτούς τους πωλητές εν όψει της αστυνομίας να πουλούν πειρατικά CD στο Walking Street.

Επιπλέον, ορισμένοι κάτοικοι ρώτησαν γιατί κάποιος θα αγόραζε ένα CD το 2018.

(Σημείωση συντακτών: Εάν σκοντάψετε σε τραπέζι ή καρότσι, και το έχουμε δει πολλές φορές, επειδή είστε μεθυσμένοι, απλώς ζητήστε συγγνώμη και φύγετε. Θα αποφύγετε ένα πρόβλημα.)

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/