Δέντρο πέφτει όταν κάτοικος της περιοχής λέει ότι η Θεά των Δέντρων είπε ότι θα συμβεί

Πατάγια-

Ένα ογκώδες δέντρο γκρεμίστηκε στο Soi 5 μπροστά από τα διαμερίσματα της Force την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 στην Κεντρική Πατάγια κοντά στον 2ο δρόμο, διακόπτοντας το ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλα τμήματα της πόλης και καταστρέφοντας πάνω από δέκα αστυνομικά οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκείνη τη στιγμή στην περιοχή. Προκάλεσε επίσης ζημιές σε επιχειρήσεις και περιουσίες της περιοχής.

Οι υπάλληλοι διάσωσης της πόλης, η αστυνομία και οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο σημείο για να αφαιρέσουν το δέντρο και να εκτιμήσουν τις ζημιές. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο, ένας τοπικός ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ ισχυρίστηκε ότι η Jao Mae Takhian, η θρυλική Θεά των Δέντρων, της εμφανίστηκε σε ένα όνειρο το προηγούμενο βράδυ και την προειδοποίησε να αφαιρέσει το όχημά της για την εκδήλωση. Η ίδια, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, δήλωσε ότι προειδοποίησε την αστυνομία και τους τοπικούς αξιωματούχους ότι θα συμβεί, αλλά οι αρχές της πόλης αρνήθηκαν να πραγματοποιήσουν το όνειρό της. Ήταν πολύ απογοητευμένη με αυτό.

Υπάρχει επίσης ένα ιερό που βρίσκεται ακριβώς κοντά στο δέντρο που έπεσε αφιερωμένο στη Θεά. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος μασάζ πιστεύει ότι το ποσό των οχημάτων της αστυνομίας που υπέστησαν ζημιές οφειλόταν στο ότι δεν άκουσαν την προειδοποίησή της από τη Θεά.

Εκτός από τις Dream Prophecies, είμαστε χαρούμενοι που κανείς δεν τραυματίστηκε, αποκαταστάθηκε η ισχύς και το δέντρο καθαρίστηκε. Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την πτώση του δέντρου.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/