Ομάδα ladyboys επιτίθεται σε μεθυσμένο αλλοδαπό στο Walking Street (Βίντεο)

Πατάγια-

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, 21 Μαρτίου, μια ομάδα Ladyboys συνελήφθη από την κάμερα να επιτίθεται σε έναν αλλοδαπό με τατουάζ και σε μέθη.

Συμμετείχαν σε μια τρέχουσα μάχη δρόμου καθώς περισσότερα Ladyboys εμφανίστηκαν για να επιτεθούν και στον αλλοδαπό. Ένας μάρτυρας δήλωσε ότι ο άνδρας ήταν αγενής και επιθετικός με τους Ladyboys όταν τον πλησίασαν και είχε ξεκινήσει το περιστατικό λέγοντάς τους να «γαμηθούν» και διώχνοντάς τους μακριά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κυρία και οι φίλοι της να επιτεθούν στον άνδρα, συμπεριλαμβανομένου ενός με ένα εξαιρετικό ιπτάμενο λάκτισμα που φαίνεται στο βίντεο και μια σκούπα.

Σε αυτό το δεύτερο κλιπ, ο άνδρας έβγαλε το πουκάμισό του και προχώρησε να κυνηγά πίσω τους Ladyboys σε μια οργή που φαίνεται να είναι μεθυσμένη προκαλώντας τους και τους φίλους τους σε μια γροθιά, καθώς οι Ladyboys πήγαιναν να λάβουν περισσότερη υποστήριξη. Τραυματίστηκε επίσης και αιμορραγούσε από το κεφάλι του, καθώς φέρεται να χτυπήθηκε από ψηλοτάκουνα από άλλα Ladyboys.

Η αστυνομία δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό και πιστεύεται ότι και οι δύο πλευρές διέφυγαν χωρίς σοβαρό τραυματισμό ή σύλληψη.

(Σημείωση/Γνώμη συντακτών: Εάν έρχεστε εδώ για διακοπές, είναι απλό γεγονός ότι οι Ladyboys ΘΑ σας πλησιάσουν, θα σας χαιρετήσουν και θα σας αγγίξουν. Απλώς να είστε ευγενικοί, πείτε όχι ευχαριστώ, χαμογελάστε και φύγετε. Όντας επιθετικός, προσβλητικός και αγενής θα καταλήξει μόνο σε αυτήν την κατάσταση και αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ τυχερός που απέφυγε μεγάλη πραγματική βλάβη.)

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/