Ιδιοκτήτης μπαρ ξυλοκόπησε αναίσθητο στο μπαρ του (Βίντεο)

Πατάγια-

Ο Chris (Δεν δίνεται το επίθετο), 45 ετών, ο ιδιοκτήτης του Good Goat Bar στο Soi Buakhao, δέχθηκε επίθεση μπροστά από το μπαρ του περίπου στις 4 το πρωί της Δευτέρας μετά από καυγά σε ένα κοντινό gogo bar με άλλους θαμώνες που φέρονται να να του είναι ξένοι.

Το προσωπικό του δήλωσε στην αστυνομία ότι αφότου έφυγε από το gogo bar δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν αναγνωριστεί και ένας Ταϊλανδός έφτασε στο μπαρ του με δύο μοτοσυκλέτες, πήδηξε, έτρεξε κοντά του και του επιτέθηκε, αν και δεν το έκαναν. έχουν όπλα. Η επίθεσή τους τον έκανε να πέσει αναίσθητος και καθώς το προσωπικό του και άλλοι περαστικοί πήγαν να διαλύσουν τον καβγά και να σταματήσουν τους άνδρες, πήδηξαν πίσω στις μηχανές και απομακρύνθηκαν.

Στο σημείο αυτό το προσωπικό του μπαρ κάλεσε την αστυνομία. Δήλωσαν ότι ο Ταϊλανδός ούρλιαζε στα Ταϊλανδικά ότι δεν είχε τελειώσει ακόμα και θα επέστρεφαν. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό. Ο Κρις αρνήθηκε να δηλώσει τι τελείωσε η αρχική διαφωνία.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα κοινοποιήσουμε οποιεσδήποτε περισσότερες πληροφορίες λάβουμε για αυτήν την ιστορία.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/