Περισσότεροι από 30 «επιχειρηματίες» εξαπατήθηκαν από πάνω από 150 εκατομμύρια μπατ από το Ladyboy με απάτη χρυσού

Περίπου 30 επιχειρηματίες στην Πατάγια λένε ότι ένας τραβεστί πρώην καλλιτέχνης καμπαρέ τους απάτησε από σχεδόν 150 εκατομμύρια Bt συνολικά.

Ο Panthakorn Supawannathorn, 46 ετών, και οι άλλοι υπέβαλαν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στις 3 π.μ. (Ναι, 3:00 π.μ.) την Πέμπτη ισχυριζόμενοι ότι ο Wiwat Lamnee, 30 ετών, τους είχε εξαπατήσει να επενδύσουν σε ράβδους χρυσού με την υπόσχεση υψηλού κέρδους από την επένδυση. πληρωμές κάθε 10 έως 15 ημέρες.

  Ο Panthakorn είπε ότι καθένας από τους επιχειρηματίες είχε επενδύσει μεταξύ 500,000 Bt και 6000,000 Bt, μεταφέροντας τα χρήματα στον Wiwat, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε και σταμάτησε να απαντά σε μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις καθώς τις λαμβάνουμε.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΤο Έθνος
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/