Τουρίστας διεκδικεί επίθεση στο μπαρ Jomtien gogo, το προσωπικό ισχυρίζεται αυτοάμυνα σε αιματηρό καυγά για απλήρωτο λογαριασμό

Jomtien-

 

Ένας τουρίστας από την Τσεχία έμεινε με ματωμένα τραύματα και στα δύο μάγουλα μετά από ένα περιστατικό στο μπαρ We are No 1 A Go Go στην οδό Pratumknak κοντά στο Jomtien, μόλις 100 μέτρα από ένα αστυνομικό υποσταθμό.

Οι γιατροί διάσωσης βρήκαν τον Ρόμπερτ Νέγκας, 38 ετών, αιμόφυρτο μέσα στο μπαρ.

Ο διευθυντής Anuwat Bunkert, 39, είπε ότι τέσσερις τουρίστες έπιναν και όταν ήρθε η ώρα κλεισίματος αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό των 1,380. Δήλωσε ότι δεν είχαν κανένα λόγο να μην πληρώσουν τον λογαριασμό, απλά είπε ότι δεν απολάμβαναν την εμπειρία τους και δεν ήθελαν να πληρώσουν.

Σε αυτό το σημείο δήλωσαν ότι το προσωπικό προσπάθησε να εμποδίσει τους τουρίστες να φύγουν και έστειλε ένα μέλος του προσωπικού στον αστυνομικό υποσταθμό για να ζητήσει από την αστυνομία να βοηθήσει με την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Khun Bunkert δηλώνει τότε ότι ο κ. Negas επιτέθηκε σε ένα μέλος του προσωπικού που μπλοκάρει την έξοδο σε μια προσπάθεια να διαφύγει πριν φτάσει η αστυνομία και ο υπάλληλος στη συνέχεια αμύνθηκε χτυπώντας τον κ. Negas με ένα τασάκι. Στη συνέχεια ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα καθώς το υπόλοιπο προσωπικό, σύμφωνα με τα λόγια τους, υπερασπίστηκε τον υπάλληλο που δέχτηκε επίθεση. Οι άλλοι τουρίστες με τον κ. Νέγκα ήταν πολύ μεθυσμένοι, αλλά δήλωσαν ότι ο λογαριασμός ήταν ευθύνη του κ. Νέγκα και δεν είχαν επίσημα εμπλοκή ούτε συμμετείχαν στον καυγά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο μνημείο Pattaya για ράμματα. Δεν μπόρεσε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις της αστυνομίας και δηλώθηκε ότι ήταν πολύ, πολύ αγενής, καθώς και πολύ υπό την επήρεια οινοπνεύματος και, σύμφωνα με μάρτυρες, μετά βίας μπορούσε να μιλήσει και να περπατήσει.

Η αστυνομία της Πατάγια είπε στον Τύπο ότι θα περίμενε μέχρι να βγει από το νοσοκομείο και νηφάλιος πριν καταλάβουν τι πραγματικά συνέβη. Δεν είναι σαφές εάν ο λογαριασμός διευθετήθηκε ή ποιος θα είναι υπεύθυνος για τους λογαριασμούς του νοσοκομείου του κ. Νέγκας. Θα επιθεωρήσουν επίσης το CCTV για να δουν ποιος χτύπησε πρώτος.

Την επομένη της επίθεσης, ωστόσο, το gogo παραμένει κλειστό με ειδοποίηση προσωρινού κλεισίματος στην πόρτα. Το gogo είναι ένα από τα παλαιότερα και τα μοναδικά σωζόμενα gogo της Pattaya στο Jomtien.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΕιδήσεις Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/