Το Δημαρχείο της Πατάγια δίνει πάνω από 1000 μαθήματα οδηγών ταξί μοτοσικλετών και τεστ ναρκωτικών

Πατάγια-

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τη δημόσια ασφάλεια, οι αξιωματούχοι της πόλης της Pattaya ξεκίνησαν να δοκιμάζουν όλους τους αδειοδοτημένους οδηγούς μοτοσυκλετών στην Pattaya.

Ο αξιωματούχος της πόλης Pattaya Teerasak Jatuporn και ο αρχηγός της δημοτικής αστυνομίας Pol. Ο Ταγματάρχης Jirawat Sukontasap διεξήγαγε τα μαθήματα και τις δοκιμές στις 23 Φεβρουαρίου στο Σχολείο Νο. 8 της Pattaya. Οι υπάλληλοι του Τμήματος χερσαίων μεταφορών του Chonburi έκαναν διάλεξη σχετικά με τους νόμους οδικής κυκλοφορίας που συχνά αγνοούνται στην Πατάγια, ειδικά από τους οδηγούς δημόσιων μεταφορών.

Τα θέματα συζήτησης περιελάμβαναν τα κόκκινα φανάρια, τις παράνομες αναστροφές, την οδήγηση σε πεζοδρόμια, την οδήγηση ενάντια στην κυκλοφορία και τη στάθμευση σε απαγορευμένες περιοχές.
Οι οδηγοί υποβλήθηκαν επίσης σε εξετάσεις ούρων, με όσους απέτυχαν να κρατούνται και η άδειά τους να αναστέλλεται ενώ παρακολουθούν μαθήματα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά. Δεν είχε ανακοινωθεί πόσοι οδηγοί απέτυχαν στον υποχρεωτικό έλεγχο ναρκωτικών.

Ο Teerasak είπε ότι η συνάντηση οργανώθηκε για τη βελτίωση της συμμόρφωσης με τους νόμους οδικής κυκλοφορίας, τη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και τη βελτίωση της εικόνας του τομέα των δημόσιων μεταφορών της Pattaya μεταξύ των τουριστών.

Οι οδηγοί μοτοσικλετών κλήθηκαν να μην χρεώνουν υπερβολικά τους επιβάτες και να ενεργούν ως «μάτια και αυτιά» για την αστυνομία σε όλη την πόλη.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα γίνουν περισσότερες εξετάσεις και δοκιμές φαρμάκων στο άμεσο μέλλον.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗ Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/