Συνελήφθησαν 19 αλλοδαποί για υπερημερία, που εργάζονταν χωρίς άδεια εργασίας

Πατάγια-

Η αστυνομία της Πατάγια σε συνεργασία με την αστυνομία μετανάστευσης εντόπισε και συνέλαβε 19 αλλοδαπούς από διαφορετικές χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς η Ινδία και η Καμπότζη στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Οι αστυνομικοί της πόλης Pattaya δήλωσαν ότι αρκετοί από τους αλλοδαπούς συνελήφθησαν επίσης να εργάζονται χωρίς άδεια εργασίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν, ωστόσο και οι 19 αλλοδαποί είτε είχαν παραμονή είτε είχαν εισέλθει στη χώρα παρά το νόμο και δεν είχαν βίζα.

Αρκετοί αλλοδαποί ήταν επίσης άστεγοι και διέμεναν σε παραλίες της περιοχής χωρίς πηγή εισοδήματος και είχαν γίνει δημόσια ενόχληση. Κάτοικοι της περιοχής σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικά για τον άνδρα στην κάτω σειρά, δεύτερο από αριστερά, ο οποίος είναι άγνωστος. Δήλωσαν ότι αυτός ο άνδρας περιπλανιόταν στην παραλία της Πατάγια μεθυσμένος και επιθετικός για εβδομάδες φορώντας μόνο ένα σορτς και ενοχλούσε τουρίστες και ντόπιους για τσιγάρα και ποτό.

Όλοι οι πρόσφατα συλληφθέντες αλλοδαποί θα οδηγηθούν στο Κέντρο Απέλασης στην Μπανγκόκ όπου θα χρεωθούν και θα απελαθούν με δικά τους έξοδα. Για όσους αδυνατούν να πληρώσουν θα κρατηθούν μέχρι να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΚαλωδιακή τηλεόραση Sophon
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/