Τουρίστας εγκλωβισμένος στο ασανσέρ για πολλές ώρες σε ξενοδοχείο απεγκλωβίστηκε από διασώστες (Βίντεο)

Πατάγια-

Το προσωπικό του ιδρύματος διάσωσης Sawang Boriboon απελευθέρωσε έναν τουρίστα του Ντουμπάι αφού πέρασε δύο ώρες σε ανελκυστήρα στο The Point Residence στη Νότια Πατάγια.

Ο κ. Ahmad, 27 ετών, επισκεπτόταν έναν φίλο σε έναν χαμηλότερο όροφο τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η πόρτα έκλεισε ξαφνικά στον τέταρτο όροφο και το ασανσέρ σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Πανικοβλημένος, έψαξε για ένα κουμπί κλήσης έκτακτης ανάγκης ή ένα τηλέφωνο και ανακάλυψε ότι ο ανελκυστήρας του ξενοδοχείου δεν είχε κανένα από τα δύο.

Απελπισμένος και χωρίς αέρα καθώς το σύστημα εξαερισμού δεν λειτουργούσε σωστά, οι φωνές του έμειναν αναπάντητες. Έτσι τηλεφώνησε στο κινητό του φίλο του ο οποίος επικοινώνησε με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης έκτακτης ανάγκης.

Ένα βίντεο έδειξε την ομάδα διάσωσης να χρησιμοποιεί μια συσκευή ανοίγματος πόρτας για να απεγκλωβίσει τον τουρίστα που φαινόταν εξαντλημένος αλλά ανακουφισμένος.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Soi Yen Sabai.

Οι ταϊλανδικές αφίσες στον ιστότοπο We Love Pattaya ρωτούσαν γιατί το ξενοδοχείο δεν διαθέτει CCTV στον ανελκυστήρα ή ακόμη και κουμπί κλήσης έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, ρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης ή σωστός αερισμός και στον ανελκυστήρα. Το ξενοδοχείο αρνήθηκε να σχολιάσει αυτήν τη στιγμή, εκτός από μια σύντομη δήλωση ότι ο ανελκυστήρας λειτουργούσε και συντηρήθηκε από εργολάβους και όχι την άμεση ευθύνη του ξενοδοχείου.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΑγαπάμε την Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/