Αντίπαλοι χειριστές τζετ σκι συμμετείχαν σε δημόσια ανταλλαγή πυροβολισμών στην πολυσύχναστη παραλία Koh Samui

Και οι δύο άνδρες της Ταϊλάνδης σκοτώθηκαν μετά από αιματηρή δημόσια ανταλλαγή πυροβολισμών στην πολυσύχναστη παραλία Κο Σαμούι.

Κο Σαμούι-

Προειδοποίηση: Το βίντεο περιέχει γραφικό περιεχόμενο

https://www.liveleak.com/view?i=99f_1519837350

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που χαλαρώνουν σε μια παραλία της Ταϊλάνδης που βρίσκεται στο όμορφο Κο Σαμούι τράπηκαν σε φυγή πανικόβλητοι μετά από μια μοιραία ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο αντίπαλων χειριστών τζετ σκι.

Οι χειριστές του τζετ σκι μετέφεραν παραθεριστές στη θάλασσα στο κατάμεστο νησί Κο Σαμούι όταν ξέσπασε μια διαμάχη για το ποιος μίλησε πρώτα σε έναν πελάτη και ποιο τμήμα της παραλίας ανήκε ο ένας στον άλλο.

Η λογομαχία μεταξύ του Soontree Chaipet, 45, και του Tinapot Petcharat, 26 ετών, ο οποίος αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο, κλιμακώθηκε σε έναν αιματηρό πυροβολισμό.

Κοκκώδη πλάνα CCTV έδειχναν τη στιγμή που άνοιξαν πυρ ο ένας εναντίον του άλλου, στέλνοντας τουρίστες σε κοντινά εστιατόρια να τρέχουν για κάλυψη.

Η αστυνομία έφτασε γύρω στις 4.30 το απόγευμα για να βρει και τους δύο άνδρες σε μια λίμνη αίματος στην άμμο.
Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι παραϊατρικοί έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στο Tinapot, καθώς οι τουρίστες με τα μαγιό τους κοιτούσαν με δυσπιστία. Και οι δύο άνδρες απεβίωσαν.

Αργότερα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν δύο όπλα, ένα μαύρο πιστόλι των 9 χιλιοστών και ένα μικρότερο ασημένιο πιστόλι, καθώς και πυρομαχικά στην παραλία Chaweng.

Ο υποστράτηγος της αστυνομίας Apichat Boonsaree από τον σταθμό Bophut είπε ότι πίστευαν ότι ο λόγος για τον καβγά ήταν μια «επαγγελματική σύγκρουση κατά την ενοικίαση τζετ σκι σε πελάτες».

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο πλευρές συμμετείχαν στην επιχείρηση ενοικίασης τζετ σκι στην παραλία και ξεκίνησαν μια μονομαχία μεταξύ τους».

«Κρατούν και οι δύο όπλα και καταλαβαίνουμε ότι είχαν πολλές διαφωνίες μεταξύ τους πριν».

  Οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν περαιτέρω και θα μιλήσουν με τους συνεργάτες και των δύο πλευρών. Ευτυχώς, κανένας τουρίστες δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, παρά το γεγονός ότι πάνω από εκατό τουρίστες ξαπλώθηκαν στην παραλία σε άμεση γειτνίαση κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών. Η αστυνομία δήλωσε ότι κανένας από τους δύο δεν είχε άδεια οπλοφορίας.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/