Η Πατάγια θα μετονομαστεί σε «Τουρισμός για Όλη την Πόλη»

Η Πόλη της Πατάγια να επικεντρωθεί σε επισκέπτες με αναπηρία και ηλικιωμένους.

Πατάγια-

 

CHON BURI, 2 Μαρτίου 2018 - Η Chon Buri και οι σχετικοί οργανισμοί συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν την Pattaya ως πόλη «Τουρισμού για Όλους», κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία.

Οι Καθορισμένες Περιοχές για τη Διοίκηση Αειφόρου Τουρισμού (Δημόσιος Οργανισμός) και το Ίδρυμα Friendly Design For All την Πέμπτη ξεκίνησαν ένα έργο για την ανάπτυξη τουριστικών τοποθεσιών υπό την έννοια του «Τουρισμός για Όλους στην Πατάγια» και τις γύρω περιοχές. Η ιδέα είναι να βοηθήσουμε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και τις σωματικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν άνετα και με ασφάλεια στην περιοχή της Πατάγια. Η έννοια του φιλικού σχεδιασμού θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των τουριστικών τοποθεσιών.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, Weerasak Kowsurat, και ο υπουργός Μεταφορών Arkhom Termpittayapaisith, προήδρευσαν από κοινού στην τελετή έναρξης του έργου στην επαρχία.

Δεκαοκτώ οργανισμοί τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα υπέγραψαν συμφωνία για την ίδρυση του «Τουρισμού για όλους τους τουριστικούς χώρους» στην πόλη-θέρετρο.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν στον Τύπο ότι ελπίζουν να χαρακτηρίσουν την Pattaya ως μια πόλη όπου άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένοι πολίτες θα έρχονται να επισκεφθούν για να απολαύσουν δραστηριότητες και αξιοθέατα που είναι προσαρμοσμένα σε αυτούς. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό σε αυτό το σημείο δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, ακριβώς. Οι αρχές δήλωσαν επίσης ότι αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου για να βοηθήσουν στην αναμόρφωση της εικόνας των πόλεων ως άθλιου τουριστικού προορισμού και πόλης πάρτι σε μια πόλη όπου όλοι οι τουρίστες μπορούν να έρθουν και να διασκεδάσουν και να απολαύσουν αυθεντικά αξιοθέατα της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThaiPBS
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/