Έναρξη ολοκαίνουργιων λεωφορείων από Μπανγκόκ προς Τσιάνγκ Μάι, ταξίδι VIP για 780 μπατ

Μπανγκόκ-

Στη φωτογραφία είναι τα νέα premium λεωφορεία μόνο 780 μπατ από την Μπανγκόκ στο Τσιάνγκ Μάι και πίσω.

Μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα παραλάβετε στο σταθμό λεωφορείων Mochit στην Μπανγκόκ.

Το κομψό, κλιματιζόμενο λεωφορείο περιλαμβάνει ενσωματωμένες τηλεοράσεις με ποικιλία προγραμμάτων, άνετα καθίσματα, δωρεάν μη αλκοολούχα ποτά, δωρεάν μπουφέ ταϊλανδέζικου φαγητού (στη φωτογραφία) και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Για όσους αναζητούν μια άνετη και premium διαδρομή με το λεωφορείο από την Μπανγκόκ στο Τσιάνγκ Μάι, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να πάτε για περίπου 20 δολάρια ΗΠΑ.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εμπειρία του λεωφορείου παρακάτω:

 

Δωρεάν φαγητό με το εισιτήριό σας στο νέο λεωφορείο.
Όλα τα καθίσματα έχουν ενσωματωμένες τηλεοράσεις και μετασχηματιστές ρεύματος.
Ταξιδέψτε με άνεση.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/