Το Songkran 2018 θα είναι 5ήμερη Εθνική Εορτή

Εθνική εορτή από 12 Απριλίου έως 16 Απριλίου.

Εθνικός-

Το Songkran 2018 έχει ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό στρατηγό Prayut Chan O-Cha ότι είναι μια πενθήμερη εθνική αργία από τις 12 Απριλίου έως τις 16 Απριλίου. Πρόκειται για παράταση μίας ημέρας από τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό έγινε για να φιλοξενηθούν πολλοί Ταϊλανδοί που επισκέπτονται την οικογένειά τους για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς στην Ταϊλάνδη και επίσης για να διασφαλιστεί ότι η οδική ασφάλεια και η δημόσια τάξη ελέγχονται προσεκτικά.

Για όσους μένουν εδώ στην Πατάγια, να θυμάστε ότι οι επίσημες ημερομηνίες είναι ίδιες όπως πάντα - Από τις 13 έως τις 19, με τη 19η να είναι η «Μεγάλη Ημέρα» κατά την οποία ολόκληρη η πόλη ουσιαστικά κλείνει για να απολαύσει το νέο έτος της Ταϊλάνδης. Εάν επισκέπτεστε ή βρίσκεστε στην πόλη, να έχετε κατά νου από τις 11 ή 12, είναι πιθανό να βραχείτε ταξιδεύοντας στην πόλη.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/