Η Πέμπτη, 1η Μαρτίου θα είναι μια ξηρή μέρα για την Ημέρα Makha Bucha

Η Πέμπτη, 1η Μαρτίου, είναι η Ημέρα Makha Bucha, μια από τις πιο ιερές γιορτές στο βουδιστικό ημερολόγιο. Τι σημαίνει αυτό για σας; Δες παρακάτω….

Αυτή η ιερή ημέρα τιμά το θαυμαστό γεγονός όταν 1,250 μαθητές του Βούδα, Γκαουτάμα Σακαγιάμουνι, ταξίδεψαν για να συναντηθούν με τον Βούδα χωρίς προκαθορισμένη συμφωνία, στον ναό Weluwan Mahawiharn στην περιοχή Rachakhryha, Ινδία.

Οι ευσεβείς Βουδιστές αναμένεται να παρευρεθούν κατά χιλιάδες σε τοπικούς ναούς για να πραγματοποιήσουν θρησκευτικές τελετές. Αυτή τείνει να είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες μέρες του χρόνου για τους τοπικούς ναούς και αξίζει μια επίσκεψη.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες βουδιστικές διακοπές, είναι αντίθετο με το νόμο για τις επιχειρήσεις να διανέμουν αλκοόλ από τα μεσάνυχτα Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 1ης Μαρτίου. Αυτό περιλαμβάνει μπαρ και εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, πολυκαταστήματα και κοινοτικά καταστήματα λιανικής . Μια τροποποίηση του διατάγματος εξαιρεί επίσημα τα ξενοδοχεία από την απαγόρευση, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, πολύ λίγοι έως κανένας δεν ήταν διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν ένα πιθανό πρόστιμο ή να ανατρέψουν τις εξουσίες.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι όλα τα μπαρ, τα gogo, τα νυχτερινά κέντρα κ.λπ. θα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου από τα μεσάνυχτα της 1ης Μαρτίου. Για όσους δεν μπορούν να περάσουν μια μέρα χωρίς να πιούν το The Pattaya News προτείνει να εφοδιαστείτε πριν από τις διακοπές και να πιείτε στην ιδιωτικότητα και την άνεση του σπιτιού σας, καθώς το δημόσιο ποτό μπορεί να προσβάλει όσους γιορτάζουν τις θρησκευτικές γιορτές.

.Όσοι συλληφθούν να παραβιάζουν το νόμο μπορεί να αντιμετωπίσουν έως και έξι μήνες φυλάκιση και πρόστιμα έως και 10,000 μπατ.

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/