Αμερικανός στρατιώτης σε μάχη με πωλητές ρολογιών στο Beach Road (Βίντεο)

Πατάγια-

Ένας Αμερικανός στρατιώτης το Σαββατοκύριακο με αρκετούς φίλους που μόλις είχαν τελειώσει τις ασκήσεις Cobra Gold στην περιοχή της Πατάγια ήταν ελεύθερος (μια εγκεκριμένη μέρα) όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με πωλητές ρολογιών σε ένα δημοφιλές συγκρότημα Beer Bar που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα στο Soi 9 στην Πατάγια.

Το βίντεο δεν δείχνει την έναρξη της σύγκρουσης, ωστόσο ο Αμερικανός στρατιώτης, ο οποίος δεν κατονομάζεται, δήλωσε ότι είχε πιει στο μπαρ όταν τον πλησίασε ένας πωλητής ρολογιών (Σημείωση συντακτών-Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο στο συγκεκριμένο συγκρότημα μπυραριών) . Ο στρατιώτης δήλωσε ότι αρνήθηκε και παραδέχτηκε ότι αποκάλεσε τα ρολόγια πλαστά. Αυτό εξόργισε τον πωλητή ρολογιών και ξεκίνησε έναν δυνατό λεκτικό καβγά.

Η συμπλοκή κλιμακώθηκε, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι του στρατιώτη προσπάθησαν να ηρεμήσουν και τις δύο πλευρές και εξελίχθηκε σε σπρώξιμο μεταξύ των δύο ανδρών. Μάρτυρες δήλωσαν στους αξιωματούχους και στον Τύπο ότι ο πωλητής ρολογιών έριξε την πρώτη γροθιά στον στρατιώτη και ο στρατιώτης απάντησε το ίδιο. Καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν και ο στρατιώτης πήρε το πάνω χέρι, άλλοι Ταϊλανδοί πωλητές και Ταϊλανδοί άνδρες πήδηξαν πάνω στον στρατιώτη. Σε αυτό το σημείο, όπως φαίνεται στο βίντεο, η αστυνομία της Ταϊλάνδης παρατήρησε τον καυγά και τον σταμάτησε καθώς το αστυνομικό τμήμα απέχει περίπου είκοσι πόδια από το συγκεκριμένο μπαρ.

Η αστυνομία προσήγαγε και τους δύο βασικούς υπόπτους στο αστυνομικό τμήμα και θα συνεχίσει να ερευνά το περιστατικό και να καθορίσει εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Ένας υπάλληλος του μπαρ μπύρας, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε ότι οι πωλητές ρολογιών ήταν συχνά πιεστικοί και απαιτητικοί και θίγονταν αν οι άνθρωποι αποκαλούσαν τα ρολόγια τους ψεύτικα. Δήλωσε ότι οι πωλητές ήταν πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό, αλλά ότι τόσο η αστυνομία όσο και οι ιδιοκτήτες του μπαρ απλά δεν ενδιαφέρονται και τόσο για την επιβολή του νόμου. (Σημείωση των συντακτών-Είναι παράνομο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, να πουλάτε απλά προϊόντα στο δρόμο χωρίς κατάλληλες άδειες, κατάστημα, φόρους κ.λπ.)

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα σας κρατάμε ενήμερους για την κατάσταση. Το βίντεο είναι παρακάτω.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/