Δύο τουρίστες στην Καμπότζη ξυλοκόπησαν οδηγό TukTuk με αναπηρία όταν δεν μπορούσε να βρει κοπέλες για αυτούς

 

Καμπότζη-

Πνομ Πενχ, Καμπότζη Ειδήσεις: Δύο άγνωστοι τουρίστες που εκτιμάται ότι είναι γύρω στα είκοσι τους επιτέθηκαν σε έναν ανάπηρο οδηγό του Εθνικού TukTuk της Καμπότζης, ο οποίος δεν μπορούσε να βρει κοπέλα για αυτούς στη 1:50 π.μ. στις 22 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο Phreah Monyvong, Khan Chamkarmorn, Πνομ Πενχ.

Σύμφωνα με τον οδηγό του tuk tuk, οδηγούσε τους δύο αλλοδαπούς για αρκετές ώρες στις 21 Φεβρουαρίου για να περιηγηθούν στην πόλη της Πνομ Πενχ μέχρι τη 1:50 π.μ. αναζητώντας κοπέλες για τους δύο άνδρες κατόπιν αιτήματός τους. Ο οδηγός τουκ τουκ, ο οποίος είναι ανάπηρος και δεν μπορεί να περπατήσει, δεν μπόρεσε να βρει τις κατάλληλες κοπέλες γι' αυτούς και του επιτέθηκαν τραυματίζοντας του στο κεφάλι. Μετά την επίθεση, ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία και οι τουρίστες κατέληξαν να πληρώσουν στον οδηγό τουκ τουκ 80 $ (USD) για να διευθετήσει την κατάσταση.

Οι ύποπτοι θυμωμένοι δεν μπορούσαν να βρουν κυρίες.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις εάν τις λάβουμε.

Εγγραφή
ΠΗΓΉΚαμπότζη Expats Online
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/