Η εκστρατεία Stop smoking χτυπά την παραλία Pattaya μετά το Jomtien Success, την παρέλαση σήμερα

Pattaya, 23 Φεβρουαρίου 2018-

Ο αναπληρωτής διευθυντής της πόλης, νομικός επικεφαλής Sretapol Boonsawat και ο Thanet Manoi, διευθυντής του Γραφείου Διαχείρισης Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων συναντήθηκαν στις 13 Φεβρουαρίου με εργαζόμενους στον τομέα της δημόσιας υγείας, τουριστική αστυνομία και άλλα τμήματα της πόλης για να περιγράψουν την προσπάθεια δημοσίων σχέσεων για να πείσουν τους ανθρώπους να τηρήσουν τους κανόνες της Ταϊλάνδης απαγόρευση του καπνίσματος στην παραλία.

Η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου. Μέχρι τώρα, οι αξιωματούχοι της Pattaya είχαν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους για να δημοσιοποιήσουν την απαγόρευση στην παραλία Jomtien. Έχοντας κηρύξει τη νίκη εκεί, η πόλη μετακομίζει στις παραλίες Pattaya και Naklua για να εκπαιδεύσει τόσο τους θαμώνες της παραλίας όσο και τους πωλητές σχετικά με την απαγόρευση και τις κυρώσεις της. Το Pattaya News έχει περπατήσει σε αυτή την περιοχή σε πολλές περιπτώσεις και μπορεί να δηλώσει ότι οι καθορισμένοι χώροι καπνίσματος φαίνεται όντως να λειτουργούν.

Μια παρέλαση σήμερα, προγραμματισμένη για τις 3:30-5 μ.μ. στο Beach Road, θα είναι το πρώτο άλμα στη δημοσιοποίηση του νομικού περιορισμού του καπνίσματος καθώς και των κινδύνων για την υγεία του. Προβλέπεται επίσης καθαρισμός παραλίας. Η παρέλαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακά προβλήματα αλλά θα στείλει το μήνυμα ότι το κάπνισμα δεν θα γίνεται ανεκτό στην παραλία. (Σημείωση, το κάπνισμα στο πραγματικό πεζοδρόμιο/περπάτημα στην παραλία είναι αποδεκτό. Το κάπνισμα στην πραγματική άμμο δεν είναι.)

Στην παραλία Dongtan, οι αξιωματούχοι της πόλης έκαναν σχεδόν εβδομαδιαίες εκδηλώσεις, που κυμαίνονταν από μαθήματα γιόγκα έως αερόμπικ. Παρόμοια γεγονότα αναμένονται τώρα για την Pattaya και τη Naklua. Εν τω μεταξύ, οι δημοτικοί υπάλληλοι δίνουν οδηγίες στους παραθαλάσσιους πωλητές να βοηθήσουν στην επιβολή της απαγόρευσης στους πελάτες τους.

Εμείς εδώ στο Pattaya news θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε ενημερώσεις για αυτό. Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι επί του παρόντος οι υπάλληλοι δεν επιβάλλουν πρόστιμα στην παραλία Pattaya για παραβίαση των κανόνων για το κάπνισμα, ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει στο εγγύς μέλλον μετά την εκστρατεία δημοσιότητας.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉστο Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/