Λεωφορείο εκτός ελέγχου καταστρέφει 18+ μοτοσικλέτες και 2 αυτοκίνητα στο λόφο Pratumnak κοντά στο Soi 4

Πατάγια-

Το βράδυ της 22ης Φεβρουαρίου 2018 ένα λεωφορείο εκτός ελέγχου κατέστρεψε 18+ μοτοσικλέτες και τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα όταν βγήκε εκτός ελέγχου κοντά στο Co & Caffee στο λόφο Pratumnak κοντά στο Soi 4. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία διερευνά το περιστατικό.

Θα παρέχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις λάβουμε. Γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν άνθρωποι όταν το λεωφορείο βγήκε εκτός ελέγχου. Γνωρίζουμε επίσης ότι ο οδηγός δήλωσε ότι δεν ήταν δικό του λάθος και το λεωφορείο σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Μείνετε συντονισμένοι.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/