Ρώσος τουρίστας πνίγεται στην παραλία Πατάγια

Πατάγια-

Στις 10:40 π.μ. της Τρίτης, 20 Φεβρουαρίου 2018, ένας Ρώσος τουρίστας του οποίου το όνομα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, 50 ετών, πνίγηκε κατά τη διάρκεια κολύμβησης στην παραλία Πατάγια. Επισκεπτόταν την Πατάγια με τη σύζυγό του, η οποία έπρεπε να δει τη φρίκη να βλέπει τον άντρα της να πνίγεται μπροστά της.

Ο τουρίστας κολυμπούσε σε μια καθορισμένη ζώνη κολύμβησης κοντά στο άκρο, όταν φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ένας καλός Σαμαρείτης κολύμπησε έξω και βοήθησε να τραβήξει τον άνδρα στην ξηρά όπως παρατήρησαν δεκάδες έκπληκτοι θεατές. Οι διασώστες από το τοπικό ίδρυμα κλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν γρήγορα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να ζωντανέψουν τον άνδρα και πέθανε στην παραλία.

Η σύζυγός του, επίσης από τη Ρωσία, ήταν απαρηγόρητη και απαιτούσε να μάθει γιατί δεν ήταν παρόντες ναυαγοσώστες στις αρχές. Οι ντόπιοι Ταϊλανδοί σχολίασαν επίσης λέγοντας ότι εάν οι παραλίες Pattaya και Jomtien είχαν τακτικούς ναυαγοσώστες που ήταν καλά εκπαιδευμένοι και βλέποντας τον ωκεανό θα μπορούσαν να σωθούν ζωές. Είναι γεγονός ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ναυαγοσώστες, ωστόσο ως επί το πλείστον μένουν σε καθορισμένες τοποθεσίες κοντά στο Σόι 6 και Σόι 9 και δεν τοποθετούνται απευθείας στην παραλία.

Η γυναίκα του θρηνεί στην παραλία.

Πριν από αρκετά χρόνια η Pattaya City εγκατέστησε θαλάμους ναυαγοσωστών, ωστόσο, δεν ήταν επανδρωμένοι και τελικά αφαιρέθηκαν καθώς έπεφταν σε παραμελημένη κατάσταση εκείνη την εποχή.

Οι σκέψεις μας είναι με τη σύζυγο και την οικογένεια του Ρώσου τουρίστα.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΑγαπάμε την Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/