Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συλλαμβάνει κατά συρροή κλέφτη ξενοδοχείου στο ξενοδοχείο The Siam Bayshore

Πατάγια-

Στις 18 Φεβρουαρίου 2018 η αστυνομία συνέλαβε τον κ. Samak Sikhorikri, 60 ετών, από την Ταϊλάνδη για απόπειρα διάρρηξης και απόπειρα κλοπής στο ξενοδοχείο Siam Bayshore που βρίσκεται στη Νότια Πατάγια. Ο κ. Συχωρικρή βρέθηκε επίσης να έχει ανοιχτό ένταλμα σύλληψης που χρονολογείται από το 2012 και για διάρρηξη και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δικαστήριο για αυτές τις κατηγορίες.

Στις 2:30 μ.μ. της Κυριακής, ο υπολοχαγός της 18ης αστυνομίας Abiisit Vejjajiva, ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης της Pattaya και ο επικεφαλής ανακριτής της αστυνομίας της Pattaya Piyapong Ennuwat συνέλαβαν τον κ. Sikhorikri στην κατοικία του με την κατηγορία της διάρρηξης περίπου στις 6:00 π.μ. την ίδια μέρα στο ξενοδοχείο Siam Bayshore. .

Η διοίκηση του Bayshore είπε εδώ και αρκετούς μήνες οι επισκέπτες ανέφεραν ότι έλειπαν αντικείμενα στο δωμάτιό τους και μετά από πλήρη έρευνα CCTV διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν προσωπικό που εισέβαλε στα δωμάτια και έκλεβε, αλλά φαίνεται ότι ήταν ο κ. Συκορίκρις σε πολλές περιπτώσεις. Ο κ. Συχωρικρή είναι επίσης ύποπτος για ληστεία στις 28 Ιανουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο The Ambassador στο Na Jomtien, καθώς πλάνα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης φαίνεται επίσης να τον δείχνουν να εισβάλλει στα δωμάτια ξενώνων νωρίς το πρωί και να εισέρχεται κρυφά από το προσωπικό ασφαλείας. Αξιωματούχοι της αστυνομίας της Pattaya δήλωσαν επίσης στην αστυνομία ότι πιστεύουν ότι ο κ. Sikhorikri είναι υπεύθυνος για πολλές περισσότερες κλοπές σε ξενοδοχεία στην περιοχή Pattaya.

Στην κατοχή του κ. Συχωρικρή βρέθηκαν πολλές πλαστές κάρτες δωματίων για ξενοδοχεία της περιοχής που φαινόταν ότι είχαν κατασκευαστεί από ηλεκτρονικό πραγματογνώμονα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τα κλειδιά που είχε στην κατοχή του φαινόταν να ανοίγουν τα περισσότερα από τα δωμάτια στο Siam Bayshore, ωστόσο δεν είχαν εκδοθεί αρχικά ή ιδιοκτησία του ξενοδοχείου.

Στις 6:00 π.μ., πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έδειξαν τον κ. Συκοκρίρη να παραμονεύει γύρω από το κτίριο καθώς οι επισκέπτες έφευγαν από τα δωμάτιά τους για πρωινό και ημερήσια δραστηριότητα και στη συνέχεια εισέβαλαν σε πολλά δωμάτια και έπαιρναν κυρίως μετρητά. Η αστυνομία επιθεώρησε την κατοικία του και ανακάλυψε στην κατοχή του τα ακόλουθα χαρτονομίσματα που ταιριάζουν με τα παράπονα των επισκεπτών στο ξενοδοχείο.

1. Ταϊλανδικά Μπατ τραπεζογραμμάτια 1,000 μπατ 23,000 μπατ.
2. Τραπεζογραμμάτιο ενός Ταϊλανδικού Μπατ των 500 Μπατ
3. Ταϊλανδικά Μπατ τραπεζογραμμάτια: 100 μπατ το καθένα, 400 συνολικά
4. Τραπεζογραμμάτια Ταϊλάνδης Μπατ: χαρτονομίσματα των 1 50 μπατ
5. Δύο τραπεζογραμμάτια ταϊλανδικά μπατ αξίας 20 μπατ το καθένα, συνολικά 40 μπατ.
6. 1 USD (Δολάριο ΗΠΑ)
7. Ένα δολάριο Σιγκαπούρης
8. χαρτονομίσματα γιουάν, 100 γιουάν το καθένα, 21 συνολικά.

Τα συλλεχθέντα στοιχεία.

Ο κ. Συχωρικρή έχει δηλώσει αθώος αυτή τη στιγμή και δηλώνει, παρά τα ξεκάθαρα στοιχεία κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, το παρελθόν και τις πλαστές κάρτες που είχε στην κατοχή του, ότι δεν ευθύνεται.

Θα δώσουμε περαιτέρω ενημερώσεις στο εγγύς μέλλον εδώ στο The Pattaya News.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/