Ανασκόπηση της Εβδομάδας Ειδήσεων της Πατάγια, 18 Φεβρουαρίου 2018 - Ο Χοσέ Πολάνκο είναι εκτός εγγύησης;

Γεια σας παιδιά, TPN Editor εδώ και κάθε εβδομάδα θα παρέχω μια ανακεφαλαίωση των γεγονότων αυτής της εβδομάδας και των καταστάσεων που αξίζουν ειδήσεις που δημοσιεύονται εδώ στο The Pattaya News καθώς και μια ματιά για την επόμενη εβδομάδα. Όπως έχουμε δημοσιεύσει προηγουμένως, μόλις ξεκινήσαμε πριν από ενάμιση μήνα περίπου, αλλά ήδη χτίζουμε σταθερά μια βάση συνδρομητών και θεατών και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας, το προσωπικό μας και το περιεχόμενό μας καθημερινά. Παρατηρήσαμε μια σημαντική έλλειψη στην Πατάγια σε επαγγελματικές, αμερόληπτες και καλογραμμένες αγγλικές ειδήσεις που επηρεάζουν και ενδιαφέρουν άμεσα τους κατοίκους της Πατάγια, τους ομογενείς και τους τουρίστες. Στόχος μας είναι να καλύψουμε αυτό το κενό καθώς και να παρέχουμε δομημένο και έξυπνο σχολιασμό χωρίς το τρολάρισμα και την αρνητικότητα που μαστίζει ορισμένους από τους άλλους τοπικούς ιστότοπους. Χαιρετίζουμε τα σχόλιά σας, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα PM στο Facebook ή να μας στείλετε e-mail στο Pattayanewseditor@gmail.com.

Λοιπόν, ας μπούμε στην ανασκόπηση της εβδομάδας:

 

κ. Benjamin Robb της Αυστραλίας.

Η κορυφαία είδηση ​​αυτή την εβδομάδα στην Πατάγια, η οποία έχει πίνακες μηνυμάτων και ιστοσελίδες ειδήσεων που βουίζουν από φλυαρία, είναι ο θάνατος ενός Αυστραλού υπηκόου, του κ. Benjamin Robb, 43 ετών, κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο μπαρ στο δημοφιλές Ruby Club που βρίσκεται στη Βόρεια Πατάγια. Ο ύποπτος, ο κ. Jose Polanco Junior, 44, από την Αμερική, ο οποίος έχει προηγούμενη καταδίκη για ανθρωποκτονία στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1993, δήλωσε αθώος και δηλώνει ότι οι ενέργειές του ήταν για αυτοάμυνα.

Ύποπτος Jose Manuel Polanco Jr από τη Νέα Υόρκη, Αμερική.

Αναμένεται ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει μια αναπαράσταση στο Ruby Club, σύμφωνα με το νόμο της Ταϊλάνδης, στην οποία ο ύποπτος, μια σερβιτόρα που εμπλέκεται και πολλοί αξιωματικοί θα αναπαραστήσουν αυτό που συνέβη με βάση τις δηλώσεις του κ. Polanco, τα πλάνα CCTV που έχουμε επιβεβαίωσαν ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της και τις καταθέσεις της σερβιτόρας.

Μας ρωτήθηκε στο The Pattaya News εάν στον κ. Polanco έχει δοθεί εγγύηση, όπως έχει συζητηθεί σε πολλές γνωστές ομάδες στο Facebook της περιοχής Pattaya. Το εξετάσαμε και μιλήσαμε με πολλές πηγές με την αστυνομία της Ταϊλάνδης και προς το παρόν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτές τις αναφορές που φαίνεται να είναι αβάσιμες. Αυτό, φυσικά, υπόκειται σε αλλαγές, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύεται ότι ο κ. Polanco συνεχίζει να κρατείται σε άγνωστη τοποθεσία, όχι στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στο Soi 9, μέχρι την αναπαράσταση και την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο, έχει προγραμματιστεί για αργότερα αυτή την εβδομάδα στο Δικαστήριο της Πατάγια. Γνωρίζουμε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε μπροστά από το Immigration και ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι τον είδαν στο Jomtien, αλλά έχουν ενημερωθεί αυτή τη στιγμή της δημοσίευσης ότι ήταν για μια εσωτερική συνέντευξη Τύπου και συνάντηση με νομικούς αξιωματούχους και ότι τον συνόδευαν με πολιτικά ρούχα. αξιωματικοί.

Παρατηρήσαμε ότι φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια γενικά στην Πατάγια και ερωτήσεις σχετικά με το ποιος φταίει. Αυτές οι απόψεις είναι μόνο του συντάκτη και δεν αντικατοπτρίζουν τις συνολικές απόψεις της εταιρείας The Pattaya News, ωστόσο, αισθάνομαι ότι μετά από μια δεκαετία ζω στην Πατάγια και γνωρίζοντας εκατοντάδες άλλους που ζουν και επισκέπτονται εδώ ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είναι μια πολύ ασφαλής πόλη. Το να παρακολουθείτε την ποσότητα του ποτού που καταναλώνετε και να γνωρίζετε το περιβάλλον σας όπου κι αν πάτε είναι πάντα σημαντικό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μάχες που δυστυχώς καταλήγουν σε θάνατο συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και δεκάδες και δεκάδες χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται την Pattaya εβδομαδιαίως και σχεδόν πάντα δεν υπάρχουν μεγάλα περιστατικά.

Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του κ. Robb που έκανε ένα ταξίδι στην Πατάγια αυτή την εβδομάδα για να πάρει το σώμα του και να πάρει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με τον θάνατό του.

Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε όλη την εβδομάδα.

Συσσώρευση ιατρικών/σκουπιδιών στην περιοχή Pattaya

 

Εικόνα ενός γκαράζ ιατρικών απορριμμάτων.

Μία από τις άλλες κορυφαίες ιστορίες που επηρεάζει τους ντόπιους κατοίκους και τους εκπατρισμένους είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια σε όλη την περιοχή της Πατάγια. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές για τη συσσώρευση ιατρικών απορριμμάτων σε τοπικά χωριά, αλλά αναφέραμε επίσης την καθυστέρηση στην παραλαβή των απορριμμάτων στην Κεντρική Πατάγια. Το θέμα εδώ είναι ότι οι επαφές των πόλεων με μια ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων έληξαν τον Οκτώβριο του 2017. Υπήρξαν πολλές προσπάθειες να επιλυθεί αυτό κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ωστόσο δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε οικονομική συμφωνία και ως αποτέλεσμα συσσωρεύτηκαν απορρίμματα την πόλη ενώ μια νέα συμβεβλημένη εταιρεία αγωνίζεται να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Η πόλη γνωρίζει καλά την κατάσταση και έχει επικεντρωθεί στην επιτάχυνση της διαδικασίας για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης. Αναμένουμε ότι όλα τα ιατρικά απόβλητα θα έχουν φύγει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και η κατάσταση με την παραλαβή σκουπιδιών στην κεντρική Πατάγια έχει επίσης βελτιωθεί.

Η Pattaya επικεντρώνεται ξανά στην απομάκρυνση των παράνομων πλανόδιων πωλητών/άστεγων

Δημοσιεύσαμε ένα άρθρο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, επισημαίνοντας ότι, όπως και το περασμένο καλοκαίρι του 2017, ο Αντιδήμαρχος της Pattaya και το δημοτικό συμβούλιο επικεντρώνονται και πάλι στην επίλυση του προβλήματος των αστέγων και των παράνομων πωλητών, κυρίως στο Beach Road. Το Δημαρχείο δήλωσε στον Τύπο ότι υπήρξαν πολλές καταγγελίες από τουρίστες για άστεγους ζητιάνους και πωλητές που τους ενοχλούσαν ενώ προσπαθούσαν να απολαύσουν ένα γεύμα ή μια ήσυχη μπύρα.

Αναφέραμε και επιβεβαιώσαμε ότι πολλοί από τους άστεγους ήταν υπήκοοι της Καμπότζης και της Μιανμάρ που βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη χωρίς κατάλληλη βίζα και αντίκεινται στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπό επεξεργασία για απέλαση. Οι υπήκοοι της Ταϊλάνδης που διαπιστώθηκε ότι ήταν άστεγοι μεταφέρθηκαν στο κέντρο Chonburi για να δοθεί βοήθεια στους άπορους να κατέβουν από τις παραλίες και τους δρόμους της πόλης. Κανένας υπήκοος μη νοτιοανατολικής Ασίας δεν βρέθηκε να είναι άστεγος στην παραλία αυτή τη στιγμή.

Όσο για τους πωλητές, πολλοί από εμάς προσπαθούμε να έχουμε ένα ήσυχο γεύμα όταν πολλοί πωλητές που πουλούν λουλούδια, ρολόγια, DVDS (το 2018) και ακόμη και πετάνε χαλιά προσπαθούν να μας κάνουν να αγοράσουμε τα προϊόντα τους. Αυτό είναι εδώ και καιρό ενόχληση των τακτικών επισκεπτών, των κατοίκων και των εκπατρισμένων και το Δημαρχείο δηλώνει ότι αυτό θα είναι και πάλι προτεραιότητα. Δήλωσαν στο Pattaya News από αξιωματούχους της πόλης ότι πολλοί από αυτούς τους πωλητές δεν είναι επίσης πολίτες της Ταϊλάνδης και εδώ εργάζονται χωρίς άδεια εργασίας καθώς και χωρίς σωστή βίζα. Εάν συλληφθούν, θα απελαθούν επίσης σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Γεγονότα αυτής της εβδομάδας

Για όσους αναζητούν κάτι να κάνουν, αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου θα είναι ο ετήσιος διαγωνισμός μυών και σωματικής διάπλασης Pattaya Best στο Royal Garden Mall που βρίσκεται κοντά στο Walking Street στην Beach Road. Αυτό είναι πάντα ένα διασκεδαστικό γεγονός για παρακολούθηση και παρατήρηση και δίνονται μεγάλα βραβεία όσον αφορά τα μπατ Ταϊλάνδης σε όσους κρίνονται ότι έχουν το καλύτερο σώμα. Όσο για τον πιστό σας συντάκτη ειδήσεων Pattaya, έχουμε το καλύτερο δυνατό σώμα για γραφή και ανάγνωση και δεν θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό φέτος :).

Θα επεκτείνουμε και θα βελτιώνουμε αυτή τη στήλη κάθε εβδομάδα και είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση των εβδομάδων συμβάντων. Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε τα Νέα της Πατάγια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/