Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya απομακρύνουν άστεγους και μικροπωλητές από την παραλία Pattaya

Οι αρχές της πόλης απομακρύνουν τους άστεγους και τα υπάρχοντά τους από την παραλία.

Πατάγια-

Για σχεδόν ένα χρόνο που έληξε τον Ιούλιο του 2017, η Pattaya βρισκόταν σε εικονικό πόλεμο με πλανόδιους πωλητές που είχαν δουλέψει παραλίες και εμπορικά κέντρα για δεκαετίες. Επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα και υπήρξαν επανειλημμένες σαρώσεις από δημοτικούς αξιωματικούς με την υποστήριξη στρατιωτών.

Η εκστρατεία λειτούργησε, για λίγο. Όπως συμβαίνει συχνά στην Πατάγια, οι μεγάλες πρωτοβουλίες λαμβάνουν ελάχιστη συνέχεια. Ωστόσο, οι μικροπωλητές που πίστευαν ότι μπορούσαν να επιστρέψουν στους παλιούς τους τρόπους ανακάλυψαν ότι το νέο αφεντικό στην Πατάγια έχει τη συνέπεια ως ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του. Πολλαπλοί μικροπωλητές συγκεντρώθηκαν στο Beach Road στα μέσα του απόγευμα της 15ης Φεβρουαρίου και επιβλήθηκαν πρόστιμο σε άγνωστο ποσό μπατ Ταϊλάνδης.

Ο Αντιδήμαρχος Bandit Kunnajukr επιθεώρησε το Beach Road και στη συνέχεια έστειλε τους αξιωματικούς του δημαρχείου να ξεσηκώσουν και να πάρουν υπό κράτηση άστεγους που κάθονταν οκλαδόν κάτω από πεζοδρόμια ή ζητιανεύουν από χαλάκια στο πεζοδρόμιο.

Άστεγοι με ταϊλανδική υπηκοότητα που τέθηκαν υπό κράτηση στάλθηκαν στο Κέντρο Προστασίας των Άπορων Chonburi. Αρκετοί άστεγοι διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν πολίτες της Ταϊλάνδης και δεν είχαν νόμιμη βίζα για να εισέλθουν στην Ταϊλάνδη, κυρίως από την Καμπότζη και τη Μιανμάρ και στάλθηκαν στη μετανάστευση για να διεκπεραιώσουν την απέλαση.

Πριν την αποκαλέσει ημέρα, ο Bandit έβαλε επίσης αξιωματικούς να μετρήσουν τα οικόπεδα που χρησιμοποιούνταν από πωλητές ξαπλώστρων, αναγκάζοντας αυτούς που απλώνονταν έξω από τα νόμιμα όριά τους να μετακινηθούν.

Η πόλη έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει να απομακρύνει άστεγους που κοιμούνται ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης στην παραλία και πρόστιμους μικροπωλητές που ψωνίζουν εμπορεύματα στο Beach Road.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗ καθημερινή αλληλογραφία
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/