Η Pattaya City προσθέτει επιπλέον φορτηγά για να επιταχύνει την αφαίρεση των ιατρικών αποβλήτων

Φορτηγά που απομακρύνουν ιατρικά απόβλητα

Πατάγια-

Η Pattaya αύξησε τον αριθμό των φορτηγών που μεταφέρουν ιατρικά απόβλητα από μια αμφισβητούμενη χωματερή στο Khao Maikaew, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει την αναταραχή μεταξύ των γειτόνων. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν για αυτό ( https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/ )

Ο Natawut Burarak, διευθυντής της Miss Nightingale Health Care, που προσλήφθηκε από την πόλη για να απομακρύνει τους 120 τόνους επικίνδυνων αποβλήτων, είπε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε με ένα φορτηγό που μετέφερε έξι τόνους απορριμμάτων στο Nakhon Sawan κάθε μέρα.
Οι κάτοικοι του Khao Maikaew, εξοργισμένοι για την παραβίαση της συμφωνίας από την Pattaya να μην αποθηκεύουν ποτέ περισσότερους από 100 τόνους ιατρικών απορριμμάτων στις αυλές τους, υποστήριξαν ότι η πόλη πρέπει να απαλλαγεί από τις σύριγγες, τους λερωμένους επιδέσμους και άλλα μολυσμένα σκουπίδια το συντομότερο δυνατό.

Σε απάντηση, ο ανάδοχος πρόσθεσε περισσότερα οχήματα αφού ζήτησε από την Pattaya να αυξήσει το τέλος που πλήρωνε από 11 μπατ ανά κιλό σε 16 μπατ ανά κιλό. Ο λογαριασμός της πόλης για τον καθαρισμό της βρωμιάς στο Khao Maikaew έχει πλέον εκτιναχθεί στα 6.4 εκατομμύρια μπατ. Αυτό δεν περιλαμβάνει το τέλος για την καύση του hazmat στον αποτεφρωτήρα Nakhon Sawan.

Μετά από τρεις ημέρες αυξημένης μεταφοράς, η εταιρεία εκκαθάρισε 40 τόνους απορριμμάτων. Ολόκληρη η εκκρεμότητα είχε προγραμματιστεί να απομακρυνθεί πριν από τις 15 Φεβρουαρίου, ωστόσο, από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου 2018, τα ιατρικά απόβλητα δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί.

Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης στην απόρριψη ιατρικών αποβλήτων ώθησε επίσης τις αρχές να εξετάσουν πιο προσεκτικά τον αποτεφρωτήρα Nakhon Sawan.
Οι περιβαλλοντικοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τον αποτεφρωτήρα δεν πληρούσε τα νομικά πρότυπα, παρόλο που λειτουργεί ήδη για σχεδόν επτά χρόνια. Οι υπεύθυνοι του αποτεφρωτηρίου έχουν δεσμευτεί να απαλλαγούν από όλα τα ιατρικά απόβλητα της Πατάγια πριν αντιμετωπίσουν τα μεγαλύτερα προβλήματά της.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για αυτήν την ιστορία.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΗ Daily Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/