Ενημέρωση 3: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης επιβεβαιώνει ότι έχει βίντεο από τον καυγά στο μπαρ μεταξύ Αμερικανών και Αυστραλών με αποτέλεσμα τον θάνατο

Ύποπτος Jose Manuel Polanco Jr από τη Νέα Υόρκη, Αμερική.

Πατάγια-

Εμείς εδώ στο The Pattaya News έχουμε την ακόλουθη δήλωση από τον Έφορο της Αστυνομίας Apichai Kroppech σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό καυγάς στο μπαρ στο The Ruby Club στη Βόρεια Πατάγια το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατά το οποίο ένας Αυστραλός πολίτης πέθανε αργότερα από τα τραύματά του ( https://thepattayanews.com/ 2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/ ).

Ο Khun Kroppech δήλωσε ότι έχουν λάβει πλάνα CCTV και βίντεο από τον αγώνα. Δεν θα δημοσιοποιήσουν το βίντεο προς το παρόν, ωστόσο, επιβεβαίωσαν ότι το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τον κ. Πολάνκο να χτυπάει τον κ. Ρομπ στο πρόσωπο, οπότε και έπεσε. Δήλωσε επίσης ότι το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι μετά την πτώση του κ. Ρομπ, ο Πολάνκο προχώρησε να τον κλωτσήσει στην περιοχή του προσώπου τουλάχιστον δέκα φορές καθώς ο κ. Ρομπ βρισκόταν ανυπεράσπιστος.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι το περιστατικό πυροδοτήθηκε όταν ο κ. Ρομπ άρπαξε μια σερβιτόρα από το λαιμό στο μπαρ. Ωστόσο, η σερβιτόρα δήλωσε στην αστυνομία ότι ο κ. Robb και εκείνη αστειεύονταν και δεν ήταν σοβαροί και ο κ. Polanco το παρερμήνευσε ως ένδειξη επιθετικότητας και παρενέβη. Και οι δύο ύποπτοι αναφέρθηκαν ότι ήταν πολύ υπό την επιρροή τη στιγμή περιστατικό, περίπου στις 7:30 το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι έπιναν και οι δύο στο μπαρ σταθερά για αρκετές ώρες.

Η πρώτη εμφάνιση του κ. Polanco στο δικαστήριο αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η αναπαράσταση, μέρος της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης, στην οποία ο κ. Πολάνκο θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος με την αστυνομία για να αποδείξει τι έκανε αναμένεται να γίνει και την επόμενη εβδομάδα. Η δίκη του αυτή τη στιγμή έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του επόμενου μήνα. Ο κ. Polanco δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τα χρήματα για να διασωθεί και θα παραμείνει υπό κράτηση καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης. Άγνωστο αν έχει δικηγόρο αυτή τη στιγμή.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα συνεχίσουμε να σας δίνουμε συνέχεια σε αυτήν την ιστορία.

 

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉΤα Νέα της Πατάγια
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/