Η πόλη Pattaya επισκευάζει τον επικίνδυνο κεκλιμένο ηλεκτρικό στύλο στο Soi Buakhao

Πατάγια-

Αυτός ο τηλεφωνικός στύλος γέρνει επικίνδυνα εδώ και αρκετούς μήνες σύμφωνα με ανησυχημένους ντόπιους και τουρίστες. Πολλές φορές ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων και κάτοικοι της περιοχής έκαναν έκκληση στην πόλη να λάβει μέτρα πριν πέσει ο στύλος, τραυματίζοντας πιθανώς κάποιον. Σήμερα, 15 Φεβρουαρίου 2018, η πόλη ανέλαβε επιτέλους δράση, αν και στη μέση της ημέρας και εμποδίζοντας προσωρινά την κυκλοφορία στο Soi Buakhao.

Η πόλη χρησιμοποίησε βαρύ κατασκευαστικό εξοπλισμό για να ευθυγραμμίσει σωστά τον στύλο, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο για περαστικούς. Αυτό κράτησε περίπου μία ώρα καθώς οι θεατές έβγαλαν φωτογραφίες και παρατήρησαν. Ευτυχώς, η επέμβαση κύλησε ομαλά και η ζωή επέστρεψε στο φυσιολογικό στο Soi Buakhao.

Η πόλη έχει επίσης δηλώσει προηγουμένως ένα σχέδιο 8 μερών για τη διόρθωση των μπερδεμένων καλωδίων σε όλη την πόλη τα επόμενα χρόνια και το Soi Buakhao είναι μέρος αυτού του σχεδίου.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν μελλοντικές ενημερώσεις.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤα Νέα της Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/