Ενημέρωση: Αμερικανός εμπλέκεται σε θανατηφόρο καβγά στο μπαρ με Αυστραλό κατηγορούμενο και ταυτοποιημένο

Ύποπτος Jose Manuel Polanco Jr από τη Νέα Υόρκη, Αμερική.

Πατάγια:

Ενημέρωση για το προηγούμενο άρθρο μας: https://thepattayanews.com/2018/02/11/australian-national-dies-fight-american-foreigner-popular-northern-pattaya-bar/

Έχουμε μια ενημέρωση για το προηγούμενο άρθρο μας που αφορούσε μια θανατηφόρα μάχη στο μπαρ στο δημοφιλές Ruby Club στη Βόρεια Πατάγια, κατά την οποία ένας Αυστραλός υπήκοος πέθανε. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης απήγγειλε κατηγορίες σε έναν Αμερικανό ύποπτο, τον κ. Χοσέ Μανουέλ Πολάνκο Τζούνιορ, 43 ετών από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, για ανθρωποκτονία από αμέλεια με πρόσθετες κατηγορίες που πιθανώς εκκρεμούν έρευνα. Παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία εν αναμονή της επανάληψης του περιστατικού σύμφωνα με τον νόμο της Ταϊλάνδης και της πρώτης του εμφάνισης στο δικαστήριο, που εκτιμάται ότι θα είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας γύρω στις 19 ή 20 αυτού του μήνα.

Ο κ. Polanco έχει αρνηθεί τις κατηγορίες αυτή τη στιγμή και δήλωσε στις αρχές ότι, αν και ήταν το άλλο άτομο που συμμετείχε στον καυγά, ενεργούσε για αυτοάμυνα και δεν ξεκίνησε τη σύγκρουση. Δήλωσε επίσης, κάτι που επιβεβαιώθηκε, ότι μετατράπηκε πρόθυμα στις αρχές της Ταϊλάνδης για να λύσουν το ζήτημα μετά το περιστατικό.

Το Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε στο The Pattaya News ότι ο κ. Benjamin Robb, 42 ετών, από την Αυστραλία πέθανε ως αποτέλεσμα του περιστατικού και ότι παρέχουν προξενική βοήθεια στην οικογένειά του.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν έχει εκδώσει επίσημη δήλωση αυτή τη στιγμή εκτός από την επιβεβαίωση ότι έχουν κατατεθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία που αντιμετωπίζουν ποινή 3-15 ετών σε φυλακή της Ταϊλάνδης.

Το Ruby Club εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που βρίσκεται σε προηγούμενο άρθρο μας και έχει δηλώσει ότι δεν θα εκδώσει περαιτέρω δηλώσεις ή θα δεχτεί συνεντεύξεις αυτή τη στιγμή.

Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες καθώς βγαίνουν στο The Pattaya News.

κ. Benjamin Robb της Αυστραλίας.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/