Ενημέρωση 2: Ο Αμερικανός, Jose Manuel Polanco Jr., εμπλεκόμενος σε θανατηφόρο καβγά στο μπαρ, έχει προηγούμενο ρεκόρ ανθρωποκτονίας στην Αμερική

Ένας νεαρός κύριος Πολάνκο.

Πατάγια-

Εμείς εδώ στο Pattaya News έχουμε άλλη μια ενημέρωση για τον Αμερικανό πολίτη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον θάνατο του κ. Benjamin Robb από τη Βικτώρια της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια ενός καβγά στο μπαρ στο Ruby Club στη Βόρεια Πατάγια.

Εξετάζοντας το παρελθόν του το ιστορικό του, αποδεικνύεται ότι ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Πολάνκο κατηγορείται για φόνο/ανθρωποκτονία και κάποιος άλλος πέθανε στα χέρια του. Όπως φαίνεται από τους παρακάτω συνδέσμους, ο κ. Polanco κατηγορήθηκε, καταδικάστηκε και εξέτισε ποινή (αν και μόνο λίγα χρόνια και αναστολή στη συνέχεια) για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά από έναν καυγά στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Οι παρακάτω σύνδεσμοι δείχνουν αυτά τα στοιχεία και είναι αρκετά ξεκάθαρα ότι πρόκειται για τον ίδιο άνδρα και έχει ιστορικό αυτής της συμπεριφοράς.

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-Manuel-Polanco.44451415.html

http://mugshots.com/US-Counties/Florida/Miami-Dade-County-FL/Jose-M-Polanco.6425188.html

Οι πληροφορίες της υπόθεσης αναφέρουν ότι αρχικά η κατηγορία ήταν ανθρωποκτονία, ωστόσο, έπεσε σε ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφορούσε πυροβόλο όπλο.

Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς τις λαμβάνουμε εδώ στο Pattaya News.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/