Αυστραλός υπήκοος πεθαίνει μετά από καυγά με Αμερικανό αλλοδαπό στο δημοφιλές μπαρ της Βόρειας Πατάγια

 

Πατάγια-

Το βράδυ της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου γύρω στις 7:30 μ.μ. δύο ξένοι θαμώνες τσακώθηκαν στο δημοφιλές Ruby Bar που βρίσκεται στη Βόρεια Πατάγια. Ο Αυστραλός, ο κ. Benjamin Robb, από το Νιούπορτ Βικτόρια της Αυστραλίας, που εκτιμάται ότι ήταν από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 'XNUMX, υπέστη αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, αναίσθητος και φαινόταν να είχε κρίση στη μάχη με έναν Αμερικανό πολίτη, που εκτιμάται ότι ήταν σε τα τέλη του είκοσι έως τις αρχές του τριάντα, το όνομα του οποίου αυτή τη στιγμή αποκρύπτεται εν αναμονή της δίκης. Οι διασώστες και η αστυνομία ανταποκρίθηκαν γρήγορα στο σημείο του συμβάντος μέσα σε λίγα λεπτά και μετέφεραν τον κ. Robb στο νοσοκομείο Pattaya Memorial. Επιπλέον, πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του μπαρ, προσπάθησαν να βοηθήσουν τον κ. Ρομπ και επικοινώνησαν γρήγορα με την αστυνομία και το παραϊατρικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου θαμώνα με ιατρική εμπειρία που έβαλε σωστά τον κ. Ρομπ στη θέση ανάρρωσης και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς, γύρω στις 3:00 π.μ. ώρα Ταϊλάνδης, ο κ. Robb πέθανε ως αποτέλεσμα των τραυμάτων του, δηλώνοντας ότι ήταν εσωτερική αιμορραγία και σοβαρή βλάβη στο πρόσωπο ως αποτέλεσμα της συνεχούς πρόσκρουσης στο κρανίο και το κρανίο του.

Ο Αμερικανός αρχικά τράπηκε σε φυγή από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο στη συνέχεια παραδόθηκε πρόθυμα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται στο Soi 9 και αυτή τη στιγμή κρατείται εν αναμονή της πρώτης του εμφάνισης στο δικαστήριο και της αναπαράστασης του τραγικού αγώνα. εκτιμάται ότι θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες. Η οικογένεια του κ. Ρομπ και η πρεσβεία της Αυστραλίας έχουν ενημερωθεί για τον θάνατό του. Δεν είναι γνωστό αν ο Αμερικανός πολίτης έχει δικηγόρο.

Δεν είναι σαφές τι ξεκίνησε ο καβγάς αυτή τη στιγμή, αλλά αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο κ. Ρομπ ήταν επιθετικός και ταραγμένος απέναντι στους Αμερικανούς καθώς και στο προσωπικό του μπαρ. Οι μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι και οι δύο θαμώνες ήταν πολύ μεθυσμένοι κατά τη διάρκεια του συμβάντος και κατανάλωναν και έπιναν σταθερά σφηνάκια και ποτό για αρκετές ώρες πριν από τον καυγά.

Η ταυτότητα του κυρίου Ρομπ

Μια δήλωση από την ιδιοκτησία του Ruby Club που κυκλοφόρησε στους δημοφιλείς πίνακες μηνυμάτων της περιοχής Pattaya έχει ως εξής:

"Ένας καυγάς που διήρκεσε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα μεταξύ δύο πελατών το βράδυ της Παρασκευής, είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, κάτι που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Κανένας άλλος πελάτης ή μέλος του προσωπικού δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος.
Ο άλλος εμπλεκόμενος παραδόθηκε στην αστυνομία και φαίνεται ότι θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να παρουσιαστεί στο δικαστήριο σε 10 περίπου ημέρες.
Αν και οι σκέψεις μας παραμένουν στους συγγενείς των θυμάτων, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την άμεση και επαγγελματική τους προσοχή στην αντιμετώπιση του συμβάντος».

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν έχει εκδώσει επίσημη δήλωση αυτή τη στιγμή, καθώς συνεχίζει να ερευνά το έγκλημα και να καθορίζει ποιες κατηγορίες θα απαγγελθούν. Ωστόσο, έχουν πλήρη επίγνωση του συμβάντος και έχουν υποσχεθεί να παραδώσουν μια πλήρη και μέσω έρευνας για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στη μοιραία συμπλοκή. Επαίνεσαν επίσης τη γρήγορη ανταπόκριση του προσωπικού του μπαρ, των παραϊατρικών, της αστυνομίας, της τουριστικής αστυνομίας και άλλων θαμώνων που προσπάθησαν να βοηθήσουν και να θέσουν γρήγορα την κατάσταση υπό έλεγχο και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις καθώς τις λαμβάνουμε καθώς πλησιάζει η αναπαράσταση του εγκλήματος και η ημερομηνία της δίκης. Εμείς εδώ στο The Pattaya News εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια των θυμάτων.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/