Αμερικανός τουρίστας χτυπήθηκε από ηλεκτροπληξία στην προβλήτα Μπαλί Χάι στην Πατάγια σε φρικτό ατύχημα.

Αμερικανός τουρίστας χτυπήθηκε από ηλεκτροπληξία στην προβλήτα Μπαλί Χάι στην Πατάγια

Ένας Αμερικανός τουρίστας έπαθε ηλεκτροπληξία και έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό ατύχημα αφού έγειρε σε μεταλλικό στύλο που βρισκόταν στην προβλήτα Μπαλί Χάι.

Ο Αντρέι Μπεσόνοφ, 47 ετών, είχε κάνει διακοπές στην Πατάγια όταν έκανε ένα ταξίδι με πλοίο στο γειτονικό νησί Koh Larn.

Η ομάδα επέστρεψε σε μια προβλήτα και ο Andrey στεγάστηκε κάτω από μια σκηνή στην προβλήτα Bali Hai του θέρετρου πριν ακουμπήσει σε έναν μεταλλικό στύλο γύρω στις 7.30 μ.μ. Όταν άγγιξε τον στύλο, ο οποίος πιστεύεται ότι είχε εκτεθεί σε χαλαρή καλωδίωση, ο κ. Μπεσόνοφ έπαθε ηλεκτροπληξία μπροστά σε μεγάλο πλήθος τουριστών.

Οι παραϊατρικοί έφτασαν και έκαναν CPR μπροστά σε δεκάδες έκπληκτους τουρίστες, αλλά ο Andrey, ο οποίος κατάγεται από την Ουκρανία αλλά τώρα έχει αμερικανική υπηκοότητα, διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος σε τοπικό νοσοκομείο σε αυτό το τραγικό δυστύχημα.

Ο μάρτυρας Tanawat Khenkoon δήλωσε στον Τύπο: «Ο άνδρας βρισκόταν σε μια βάρκα και απλώς στεκόταν σε έναν στύλο όταν έπεσε στο πάτωμα και το σώμα του έσπασε. Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί ή τι να κάνει. Οι άνδρες του ασθενοφόρου είπαν ότι είχε διαρροή ρεύματος και άγγιξε τον στύλο».

Η ίδια δήλωσε περαιτέρω:

"Είναι λυπηρό. Ζούσε ένα λεπτό κάνοντας διακοπές και τώρα έφυγε. Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άγγιξε το κοντάρι».

Οι διασώστες έκλεισαν το τμήμα της προβλήτας όπου συνέβη το περιστατικό και διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να προστατεύσουν τους τουρίστες, ενώ διερεύνησαν τι προκάλεσε το ατύχημα.

Η ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon είπε ότι έλεγχε την περιοχή για να βεβαιωθεί ότι ήταν ασφαλής προτού την ανοίξει ξανά για το κοινό.

Η αστυνομία της Πατάγια δήλωσε σήμερα ότι γνώριζε τον θάνατο και εξακολουθούσε να διεκπεραιώνει την έρευνα.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News σας υπενθυμίζουμε ότι η ζωή μπορεί να είναι σύντομη, ζήστε την όσο μπορείτε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/