Το Τμήμα Ναυτιλίας της Πατάγια επιθεωρεί όλα τα τζετ σκι, τα ταχύπλοα και τους χειριστές πορθμείων

  Πατάγια-

  Η τουριστική αστυνομία ξεκίνησε ελέγχους σε διάφορους φορείς εκμετάλλευσης σκαφών και θαλάσσιων σπορ της Πατάγια μετά από πυρκαγιά σε ταχύπλοο στα νησιά Phi Phi που τραυμάτισε 12 Κινέζους τουρίστες.

Διοικητής Πολ. Ο αντισυνταγματάρχης Piyapong Ensarn είπε ότι οι αξιωματικοί μαζί με αξιωματούχους του Τμήματος Ναυτικών και στρατιώτες άρχισαν να επιθεωρούν όλους τους χειριστές στις παραλίες Pattaya, Naklua και Jomtien μετά το ατύχημα της 14ης Ιανουαρίου με ένα ταχύπλοο που μετέφερε 31 επιβάτες.

Συγκεκριμένα στοχοποιήθηκαν οι υπηρεσίες πορθμείων, τα ταχύπλοα, τα αλεξίπτωτα, τα μπανάνα και τα τζετ σκι. Έγινε έλεγχος των αδειών και επιθεώρηση των σκαφών ως προς την αξιοπλοΐα και την ασφάλεια, καθώς και εάν τα σκάφη έφεραν επαρκή αριθμό σωσίβων.

Οι αρχικοί έλεγχοι κατέληξαν στη σύλληψη τριών Καμποτζιανών που βρέθηκαν να εργάζονται σε επιχείρηση αλεξίπτωτου χωρίς άδειες. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους κλήθηκε στο γραφείο του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας για ανάκριση.

Συνολικά, το Τμήμα Ναυτιλίας ήταν ικανοποιημένο με τις αρχικές επιθεωρήσεις και δήλωσε ότι οι περισσότεροι αερομεταφορείς ακολουθούσαν τα καθορισμένα πρότυπα ασφαλείας.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉThe Pattaya Mail
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/