Στο Pattaya Night Club Raided, ανακαλύφθηκαν και συνελήφθησαν σχεδόν 60 ανήλικοι πότες

Επιδρομή Paet Bid Bar.

 

Πατάγια-

Νωρίς το πρωί της Κυριακής γύρω στις 2:30 π.μ., 4 Φεβρουαρίου 2018, το Paet Bid Bar που βρίσκεται στην Pattaya Third Road δέχθηκε επιδρομή από αστυνομικούς και διοικητικούς υπαλλήλους από την περιοχή Pattaya με βάση μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής. Αυτό το μπαρ βρίσκεται και διοικείται από την περιοχή Banglamung στο Chon Buri. Όταν έφτασαν και άναψαν τα φώτα, οι υπάλληλοι έμειναν έκπληκτοι και απογοητευμένοι με αυτό που ανακάλυψαν στη ντίσκο.

Η επιδρομή, υπό την ηγεσία του Pichet Thamhon, βοηθού αρχηγού της περιοχής Banglamung, ανακάλυψε συνολικά 59 (πενήντα εννέα) ανήλικους θαμώνες να έπιναν. Στην Ταϊλάνδη, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ είναι τα είκοσι. Ορισμένοι θαμώνες λέγεται ότι ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών. Οι αξιωματούχοι συνέλαβαν και συνέλαβαν συνολικά 35 άνδρες και 24 γυναίκες, όλοι κάτω από τη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ των είκοσι ετών.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, το όνομα του οποίου δεν είναι διαθέσιμο τη στιγμή της δημοσίευσης, κατηγορήθηκε για την πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια, επιτρέποντας σε ανήλικους να χρησιμοποιούν το χώρο και πουλά αλκοολούχα ποτά σε ανήλικο. Η νόμιμη ώρα αδειοδότησης για αυτήν την περιοχή της πόλης είναι 2:00 π.μ. και παρόλο που το μπαρ είχε άδεια για ποτά και επιχείρηση, δεν έχει άδεια λειτουργίας μετά τις 2:00 π.μ.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μετά τη σύλληψη των εφήβων αφέθηκαν ελεύθεροι στους γονείς και τους κηδεμόνες τους.

Εμείς εδώ στα νέα της Pattaya θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις όταν είναι διαθέσιμες.

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΜπανγκόκ Δημοσίευση
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/