Ενημέρωση: Τραπέζια μπιλιάρδου, πίστες χορού θα φορολογηθούν/αδειοδοτηθούν εκτός από τα βελάκια

Ενημέρωση από το χθεσινό μας άρθρο: https://thepattayanews.com/2018/02/03/dart-boards-leagues-suspended-throughout-pattaya-businesses-told-new-license-coming/

Η Pattaya News και οι ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων ζήτησαν διευκρινίσεις από το Δημαρχείο της Pattaya και το Ampur σχετικά με την είδηση ​​ότι τα βελάκια πρόκειται να αδειοδοτηθούν και να φορολογηθούν. Στελέχη του Δημαρχείου διευκρίνισαν τα εξής:

Α. Η τρέχουσα άδεια ψυχαγωγίας ΔΕΝ καλύπτει τραπέζια μπιλιάρδου, βελάκια ή πίστες χορού. Μια επιχείρηση θα χρειαστεί και τις δύο άδειες. Περιλαμβάνονται όλοι οι τύποι σανίδων βελών, μπιλιάρδου, κ.λπ., ακόμη και εκδόσεις για μικρά παιχνίδια ή μαγνητικά/ηλεκτρονικά βελάκια.

Β. Πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή άδεια, την οποία δήλωσαν ότι είναι διαθέσιμη για αγορά (προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ή η τιμή έχει επιβεβαιωθεί και οι επαφές μας έχουν δηλώσει ότι συνεχίζουν να ρωτούν για αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν μπορούν να λάβουν μια καθορισμένη απάντηση.) μέσω του Ampur.

Γ. Θα χρειαστείτε ξεχωριστή άδεια για κάθε αντικείμενο, για παράδειγμα, εάν έχετε ένα τραπέζι μπιλιάρδου, ένα βελάκι και μια πίστα χορού, θα χρειαστείτε 3 ξεχωριστές άδειες.

Δ. Η άδεια βασίζεται σε PER βελάκια ή PER τραπέζι μπιλιάρδου. Έτσι, μια αίθουσα μπιλιάρδου με πολλά τραπέζια μπιλιάρδου θα πληρώσει σημαντικά υψηλότερα από μια μπυραρία με ένα μονό τραπέζι μπιλιάρδου.

Ε. Οι πίστες χορού χρεώνονται ανά τετραγωνικό πόδι της πίστας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες ντίσκο, όπως το Bamboo κοντά στο Walking Street, επέλεξαν να απαλλαγούν από την πίστα.

ΣΤ. Επί του παρόντος πραγματοποιείται επιβολή, ανεξάρτητα από τη δυνατότητα να λάβουν σωστά την άδεια αυτή τη στιγμή, γι' αυτό πολλές επιχειρήσεις έχουν αφαιρέσει τις σανίδες βελών ή τις πίστες χορού τους. Τα τραπέζια μπιλιάρδου που ανακοινώνονται επίσης πιθανότατα θα προκαλέσουν αναστάτωση.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ενημερώσεις καθώς τις λαμβάνουμε, καθώς αυτό επηρεάζει πολλούς τουρίστες και ομογενείς στην Πατάγια.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΔημαρχείο της Πατάγια
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/