Μέρος της παραλίας Pattaya έκλεισε ξανά για «επισκευές»

Φωτογραφία του κλειστού χώρου της παραλίας.

Πρώτη αναφορά από την καλωδιακή τηλεόραση Sophon και επιβεβαιωμένη από το The Pattaya News, ένα μεγάλο τμήμα της παραλίας Pattaya από το ξενοδοχείο Dusit Thani μέχρι κοντά στο Soi 2 έχει κλείσει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο με μεταλλική περίφραξη και είναι κλειστό για το κοινό. Αυτό το τμήμα της παραλίας είναι συνολικά πάνω από 300 μέτρα και ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας υποψήφιος τουρίστας όταν φθάνει στο Beach Road.

Προηγουμένως, αυτό το τμήμα της παραλίας έπρεπε να ταξινομηθεί με προϋπολογισμό άνω των 400 εκατομμυρίων μπατ που διατέθηκε για να γίνει όμορφη και να επισκευαστούν πολλά προβλήματα στο πεζοδρόμιο και στην παραλία. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη ποτέ και δεν είναι σαφές προς το παρόν τι συνέβη με τα χρήματα που διατέθηκαν για αυτό το έργο.

Οι αναφορές αναφέρουν ότι παρόμοια με τα ζητήματα συσσώρευσης αποβλήτων που έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ( https://thepattayanews.com/2018/02/02/pattaya-city-removing-100-tons-medical-waste-khao-maikaew/ ) το θέμα στέκεται με τους εργολάβους για το έργο που αφαιρείται ή η σύμβασή τους λύεται λόγω μη πληρωμής και το έργο παραμένει ημιτελές.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο Sophon cable και στο The Pattaya News ότι είναι πολύ απογοητευμένοι με τον χρόνο που χρειάστηκε αυτή η επισκευή.

Η πόλη της Πατάγια δηλώνει ότι η ανακαίνιση θα πρέπει να γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής είναι δύσπιστοι. Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις όταν τις έχουμε.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/