Υπενθύμιση: Σε ισχύ από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, ξεκινά η επιβολή της απαγόρευσης του καπνίσματος στην παραλία Pattaya.

Σε ισχύ από σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, ξεκινά η απαγόρευση του καπνίσματος στην παραλία Pattaya και η επιβολή των προστίμων.

Προηγουμένως, ο δήμαρχος Anan Charoenchasri οδήγησε μια εκδήλωση διακοπής του καπνίσματος στις 19 Ιανουαρίου στην παραλία Jomtien με αξιωματούχους από το Τμήμα Ελέγχου Νοσημάτων, εκπροσώπους της αστυνομίας της Pattaya και το Γραφείο Διαχείρισης Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων 2 για να υποστηρίξουν την έναρξη εφαρμογής της απαγόρευσης την 1η Φεβρουαρίου έγινε νόμος πέρυσι.

Οι εργαζόμενοι της πόλης πρόσφεραν δωρεάν υγειονομικούς ελέγχους και οι ομιλητές πρόσφεραν συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από τη συνήθεια. Άλλοι μίλησαν σε ένα μεγάλο πλήθος για τους κινδύνους για την υγεία του καπνίσματος και του παθητικού καπνίσματος, καθώς και για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον που προκαλούν τα αποτσίγαρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα μάθημα γιόγκα και δημόσιους αξιωματούχους που οδήγησαν έναν καθαρισμό παραλίας, όπου ισχυρίστηκαν ότι μάζευαν περισσότερα από 50,000 πεταμένα γλουτάκια.

Ο Δήμαρχος έδωσε εξουσιοδότηση για την εφαρμογή της απαγόρευσης στο γραφείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων. Ωστόσο, η αστυνομία και οι δημοτικοί αξιωματούχοι θα επιβάλουν επίσης την απαγόρευση και μπορούν να επιβάλουν βαριά πρόστιμα ή να συλλάβουν τους καπνιστές που ανάβουν έξω από καθορισμένους χώρους.

Το γραφείο του Δημάρχου συνεχίζει να διασφαλίζει ότι ενημερώνει το κοινό σχετικά με την περίοδο επιβολής που θα ξεκινήσει σήμερα και θέλει να υπενθυμίσει τόσο στους τουρίστες, τους υπηκόους της Ταϊλάνδης όσο και στους ομογενείς ότι η επιβολή θα ξεκινήσει σήμερα. Υπάρχουν πολλοί καθορισμένοι χώροι καπνίσματος στην παραλία Dongtan και στην παραλία Jomtien αυτή τη στιγμή, όπου η επιβολή δεν θα πραγματοποιείται εκτός από την κύρια παραλία. Αυτά θα έρθουν στην παραλία Pattaya στο εγγύς μέλλον, δήλωσαν οι αρχές.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/