Η Qatar Airlines γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το Αεροδρόμιο U-Tapeo της Pattaya

Qatar Airlines

Η πρώτη απευθείας απευθείας πτήση της Qatar Airways προς τον προορισμό διακοπών της Πατάγια έπεσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao Rayong Pattaya, εγκαινιάζοντας τον νεότερο ταϊλανδικό προορισμό της αεροπορικής εταιρείας.

Αυτό είναι το πέμπτο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας προς τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας και το πρώτο νέο δρομολόγιο για την Qatar Airways φέτος, καθώς συνεχίζει την ταχεία επέκταση του παγκόσμιου δικτύου δρομολογίων της.
Η πτήση QR828 προσγειώθηκε στις 29 Ιανουαρίου και έγινε δεκτός με παραδοσιακό χαιρετισμό με κανόνια νερού.

Η νέα υπηρεσία της Qatar Airways με τέσσερις φορές την εβδομάδα στην Πατάγια προσφέρει άνεση πέντε αστέρων στο αεροσκάφος Boeing B787 Dreamliner, με 22 θέσεις στην business class και 232 θέσεις στην οικονομική θέση.

Ο HE Akbar Al Baker, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, Qatar Airways, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς την Πατάγια».

Πηγή: Travel Trade Daily

ΠΗΓΉTravel Trade Καθημερινά
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/