Η Pattaya γκρεμίζει το δημοφιλές Bali Hai Sunset Restaurant, ο Mayor δηλώνει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για την ανάκτηση της δημόσιας γης στην Pattaya

Ο δήμαρχος της Πατάγια, Anan Charoenchasri, δήλωσε στις 30 Ιανουαρίου 2018 στα μέσα ενημέρωσης ότι η κατάρριψη ενός γνωστού εστιατορίου στη Νότια Πατάγια θα είναι η αρχή πολλών τέτοιων κατεδαφίσεων σε κτίρια που καταπατούν δημόσια γη.

Αυτό που κάποτε ήταν το φανταχτερό εστιατόριο "Bali Hai Sunset" που έβλεπε στον κόλπο στο ακρωτήρι του Μπαλί Χάι είναι τώρα απλώς ένας σωρός ερειπίων καθώς οι εργαζόμενοι της πόλης γκρέμισαν το εστιατόριο σε χρόνο ρεκόρ.

Μετά από δικαστική απόφαση και μια τελευταία απόπειρα παραμονής των εκτελεστών, οι εργάτες έχουν πλέον κατεδαφίσει την παραβατική κατασκευή επειδή χτίστηκε σε δημόσια γη ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Ο μηχανικός Naris Chertsunya στο σημείο της κατεδάφισης χθες είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αυτό φέρνει στο νου τη μακροχρόνια διαμάχη σχετικά με τη Walking Street και την παραλία που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που λέγεται ότι χτίζονται σε δημόσια γη ενάντια στη νομοθεσία της Ταϊλάνδης. Τι θα συμβεί μετά? Μείνετε συντονισμένοι στο Pattaya News για περαιτέρω ενημερώσεις.

Πηγή: Γραφείο Δημάρχου

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/