Υψηλής ισχύος μοτοσυκλέτα έπεσε σε φορτηγό ταξί με υψηλή ταχύτητα στην κεντρική Pattaya Road, οδηγός σε κώμα.

Σκηνή του ατυχήματος.

Μια άλλη μέρα, άλλο ένα τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα υψηλής ισχύος.

Αυτό περιλάμβανε ένα βαν ταξί και ένα μεγάλο ποδήλατο ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο Bella Bella στην Pattaya Central Road.

Μάρτυρες είπαν ότι το ποδήλατο έτρεχε με ταχύτητα, αλλά η αστυνομία της Ταϊλάνδης αυτή τη στιγμή θέλει να εξετάσει τις κάμερες CCTV γύρω από το ατύχημα προτού προσδιορίσει την αιτία. Ο οδηγός του ποδηλάτου εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα στο Pattaya Memorial Hospital και αυτή τη στιγμή δεν έχει ταυτοποιηθεί, ωστόσο πιστεύεται ότι είναι υπήκοος Ταϊλάνδης. Ο οδηγός του βαν δεν τραυματίστηκε και δεν είχε επιβάτες εκείνη τη στιγμή.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν φορούσε κράνος όταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οδηγούσε με τελική ταχύτητα στον πολυσύχναστο δρόμο, μπαίνοντας και έξω από την κυκλοφορία, όταν χτύπησε στο βαν ταξί που πετούσε από το ποδήλατο στο δρόμο.

 

Διασώστες δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό της μηχανής.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα παρέχουμε μελλοντικές ενημερώσεις όταν και εάν τις λάβουμε. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας να φορούν κράνος και να χρησιμοποιούν ποδήλατο κατάλληλο για την οδηγική τους εμπειρία και τις συνθήκες του δρόμου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/