Ο Γάλλος υπήκοος ομολόγησε τη δολοφονία του Ιταλού υπηκόου στην αστυνομία της Ταϊλάνδης για μια κυρία της Ταϊλάνδης

Ύποπτος υπό κράτηση.

Ένας Γάλλος υπήκοος ομολόγησε την Τρίτη ότι έκοψε τον λαιμό του Ιταλού συζύγου του Ταϊλανδού εραστή του, δήλωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης στις 30 Ιανουαρίου 2018.

Ο Amaury Rigaud είπε σήμερα το πρωί ότι βοήθησε στο έγκλημα η Rujira Iemlamai – σύζυγος του Giuseppe de Stefani. Η ομολογία του ήρθε αφού οι ύποπτοι στράφηκαν μεταξύ τους την προηγούμενη μέρα, κατηγορώντας τον άλλον για το έγκλημα.

Η αστυνομία είπε ότι έχει πλέον απορρίψει τους ισχυρισμούς περί «τρίτου δολοφόνου» και κατηγορεί και τους δύο για φόνο.

«Ομολόγησε ότι έκανε τον πραγματικό φόνο, αλλά δεν τον πιστεύουμε 100 τοις εκατό», είπε ο συνταγματάρχης Chaisathian Maneejak, αρχηγός του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ερευνά το έγκλημα, το απόγευμα της Τρίτης. «Γι' αυτό χρεώνουμε και τους δύο. Δεν υπάρχει ούτε τρίτος δολοφόνος. Όλα έχουν γίνει.”

Ο Rujira, 38, και ο Rigaud, 33, συνελήφθησαν στη ζούγκλα κατά μήκος των επαρχιακών συνόρων μεταξύ Kamphaeng Phet και Tak επειδή φέρεται να διαμέλισαν και να έκαψαν τον Giuseppe de Stefani.
«Βρήκαμε μια κατάλληλη ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων», είπε ο συνταγματάρχης Direk Thannanoniwat την Τρίτη το απόγευμα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το όχημα απόδρασης της Rujira και της Rigaud.

Πριν ομολογήσει, ο Rigaud φέρεται να τους είχε πει ότι το ερωτικό τους τρίγωνο ήταν στην πραγματικότητα ένα τετράγωνο και υποστήριξε ότι ένας Ταϊλανδός –ένας άλλος φίλος της Rujira– είχε βοηθήσει και συνέδραμε στη δολοφονία.

Ο υποστράτηγος Thawatchai Muannara είπε ότι ο Rigaud ήταν στρατιώτης στον γαλλικό στρατό, όπου υποτίθεται ότι υπηρέτησε πέντε χρόνια ως ελεύθερος σκοπευτής πριν έρθει στην Ταϊλάνδη και συναντήσει τη Rujira το 2016.

Φωτογραφία των υπόπτων και της κρύβεται σε ένα δέντρο.

«Χρησιμοποιούσε τις στρατιωτικές του ικανότητες για να τον βοηθήσει να δραπετεύσει και να κρυφτεί στη ζούγκλα πολύ επιδέξια», είπε ο Thawatchai.

Ο συνταγματάρχης Chaisathian Maneejak του τοπικού αστυνομικού τμήματος που ερευνά το έγκλημα είπε ότι την ημέρα της δολοφονίας, ο 61χρονος de Stefani είπε στον Rigaud ότι θα χώριζε με τη Rujira για 100,000 μπατ. Οι τρεις τους συζητούσαν όρους αλλά δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία, μια διαμάχη που πυροδότησε και είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Ιταλού.

Το πρωί της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου 2018, μια ομάδα σχεδόν εκατό αστυνομικών βρήκε τον Rujira να κρύβεται σε ένα δέντρο longan σε ένα περιβόλι, κρατώντας μια τσάντα με φαγητό και εμφανώς εξουθενωμένη μετά από 10 ημέρες φυγής. Ο Rigaud συνελήφθη στο ίδιο περιβόλι ένα χιλιόμετρο μακριά το βράδυ της Κυριακής.

Η αστυνομία κρατούσε τους δύο υπό κράτηση σε χωριστά σημεία.

Εμείς εδώ στο Pattaya News χαιρόμαστε που ακούμε ότι αυτοί οι δολοφόνοι βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης δηλώνει ότι θα διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/