Η 22η Ετήσια Εβδομάδα Ποδηλάτων Πατάγια έρχεται στην περιοχή της Πατάγια από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2018

Ποδηλάτες φτάνουν στην Πατάγια!

Αναμένεται ότι 50,000 λάτρεις της μοτοσικλέτας θα παρευρεθούν καθώς η Εβδομάδα ποδηλάτου Burapha βρυχάται στην Πατάγια ξανά στις 12-13 Φεβρουαρίου.

Ποδηλατικοί σύλλογοι από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο ετήσιο φεστιβάλ στο Eastern National Indoor Sports Stadium στο Soi Chaiyapruek 2.

Ο Prasan Nikaji, πρόεδρος των Siam Motorbikes και επικεφαλής του Burapha Motorcycle Club, είπε ότι η φετινή εκδήλωση θα επικεντρωθεί περισσότερο στη μουσική παρά στα ποδήλατα, με μεγάλα ονόματα ροκ ηθοποιών να αναμένεται να εμφανιστούν και τις δύο ημέρες.

Η Πατάγια κάλεσε και τα τέσσερα τοπικά αστυνομικά τμήματα για την υποστήριξη και την ασφάλειά τους.

Κάθε χρόνο πριν από την εκδήλωση, οι ποδηλάτες οδηγούν μέσα από την Πατάγια σε μια πρωτοβουλία «οδήγησε για την ειρήνη», και η εκδήλωση συγκεντρώνει ένα τεράστιο ποσό χρημάτων κάθε χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτή η κίνηση θα είναι τις ημέρες πριν από την εκδήλωση και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο Facebook.

Είναι ένα τεράστιο γεγονός που απολαμβάνουν όχι μόνο οι ποδηλάτες αλλά και οι τουρίστες και οι ντόπιοι Ταϊλανδοί. Η εκδήλωση διαρκεί πολύ μέχρι το βράδυ και παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα ποδήλατα σόου από τα choppers μέχρι τα Harley Davidson στην Ταϊλάνδη, ενώ υπάρχει υπέροχη ζωντανή μουσική όλη την ημέρα. Όπως συμβαίνει με όλες τις εκδηλώσεις στην Πατάγια, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από πάγκους με φαγητό και, φυσικά με μια εκδήλωση αυτού του είδους, πολλά μέρη για να πάρετε μια ή δύο μπίρες!

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ελπίζουμε να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τους κινητήρες σας και να απολαύσετε μια υπέροχη εβδομάδα ποδηλασίας!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
ΠΗΓΉBurapha Bike Week Facebook
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/