Η Ταϊλάνδη ψηφίστηκε ως η καλύτερη χώρα στον κόσμο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση

Η Ταϊλάνδη ψηφίστηκε η Νο 80 κατάταξη της λίστας με τις καλύτερες χώρες για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε σύνολο XNUMX χωρών που συμμετείχαν στην έρευνα του US News and World Report.

Ο υπουργός Εμπορίου Sontirat Sontijirawong δήλωσε την Παρασκευή (26 Ιανουαρίου) ότι η αμερικανική εταιρεία μέσων ενημέρωσης κατέταξε επίσης την Ταϊλάνδη στην 8η κατάταξη της λίστας με τις 25 Καλύτερες Χώρες για Επένδυση.
Απέδωσε τη βελτιωμένη κατάταξη της Ταϊλάνδης στις δύο κατηγορίες στα εμπόδια περικοπής του Υπουργείου Εμπορίου για την εγγραφή νέων επιχειρήσεων στην Ταϊλάνδη και στις δαπάνες εγγραφής για τους υπεύθυνους επιχειρήσεων.

Η έκθεση βασίστηκε στην τυχαία έρευνα των απόψεων 21,000 ερωτηθέντων σε όλο τον κόσμο.

«Η έναρξη μιας επιχείρησης στην Ταϊλάνδη διαρκεί περίπου πέντε ημέρες, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα. Η πυκνότητα νέων επιχειρήσεων είναι από τις χαμηλότερες στην περιοχή, αφήνοντας χώρο για αισιόδοξους επιχειρηματίες. Αν και κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων προσιτών χωρών για τους υπεύθυνους λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων, οι εταιρείες που δεν ανήκουν στην πλειοψηφία τους στην Ταϊλάνδη υπόκεινται στον νόμο περί ξένων επιχειρήσεων, βάσει του οποίου πολλά επιχειρηματικά σχέδια που θα μπορούσαν να προσελκύσουν επιχειρηματίες στην Ταϊλάνδη περιορίζονται, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ρυζιού και του τουρισμού», αναφέρει η USNews. και World Report αναφέρεται στην έκθεση κατάταξης για τις καλύτερες χώρες για έναρξη επιχείρησης.

Η βελτιωμένη κατάταξη στις λίστες των καλύτερων χωρών για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και των καλύτερων χωρών για επενδύσεις ήταν ένα σαφές σημάδι της αντίληψης των ξένων επιχειρηματιών ότι η Ταϊλάνδη έχει βελτιώσει τα περιβάλλοντα που είναι ευνοϊκά για τους ξένους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να επενδύσουν σε , είπε ο υπουργός Sontirat, προσθέτοντας ότι η βελτιωμένη κατάταξη από τον ιστότοπο των ΗΠΑ αντιστοιχεί στην έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας την περασμένη 1η Νοεμβρίου για την παγκόσμια κατάταξη χωρών με Ευκολία Επιχειρηματικότητας, η οποία έβαλε την Ταϊλάνδη στην 26η κατάταξη.

Επί του παρόντος, οι ΗΠΑ κατατάσσονται ως ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος στον κόσμο με την Ταϊλάνδη και ο πρώτος για τις χώρες της Βόρειας Αμερικής. Επίσης, οι άμεσες ξένες επενδύσεις των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη κατατάχθηκαν στην τρίτη θέση μετά την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη με την αξία των ΑΞΕ να εκτιμάται στα 11.7 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Πηγή: Thai PBS

ΠΗΓΉΤαϊλανδικό PBS
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον, Αμερική, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ζήσει στην Πατάγια για περισσότερα από οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/