Τα σκουπίδια της πόλης Pattaya συσσωρεύονται, δεν συλλέγονται για αρκετές ημέρες

Τα σκουπίδια συλλέγονται μετά τη συσσώρευση.

ΠΑΤΑΓΙΑ: – Οι κάτοικοι της Πατάγια θέλουν να μάθουν γιατί τα σκουπίδια τους δεν έχουν μαζευτεί εδώ και τρεις ημέρες και συσσωρεύονται σε ορισμένα χωριά και απομακρυσμένες περιοχές της Πατάγια.

Το πρώην μέλος του δημοτικού συμβουλίου Ittiwat Wattanasartsathorn είπε ότι αρκετοί κάτοικοι σε όλη την πόλη τον είχαν τηλεφωνήσει για να του αναφέρουν ότι βρωμερά, σάπια σκουπίδια συσσωρεύονταν στα χωριά τους επειδή κανείς δεν ήρθε να τα μαζέψει. Επιπλέον, έχει αναφερθεί ότι προσέλκυσε αδέσποτα σκυλιά και προκάλεσε πολλούς πονοκεφάλους στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Ittiwat υπέθεσε ότι το συμβόλαιο της πόλης με τον απορριμματοσυλλέκτη της μπορεί να έχει λήξει ή να ανανεώνεται, προκαλώντας την καθυστέρηση στις παραλαβές.

Οι κάτοικοι της περιοχής που πήραν συνέντευξη από την Thai Visa δήλωσαν ότι αυτό συμβαίνει συχνά αυτή την εποχή του χρόνου τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχαν μια σταθερή απάντηση στο γιατί.

Το συμβόλαιο της Pattaya με την εταιρεία σκουπιδιών Environmental Conservation Organization έληξε στις 31 Οκτωβρίου, αλλά οι αξιωματούχοι της πόλης είχαν πει τον Αύγουστο ότι θα το επεκτείνονταν επειδή δεν προετοιμάζονταν να βρουν αντικαταστάτη εγκαίρως καθώς συνεχίζουν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News ακούσαμε ότι η συλλογή απορριμμάτων θα πρέπει να ξαναρχίσει άμεσα και η κατάσταση της σύμβασης επιλύεται.

Τα σκουπίδια συλλέγονται μετά τη συσσώρευση.

Πηγή: Thai Visa

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/