Η Cobra Gold και σχεδόν 6000 Αμερικανοί στρατιώτες θα φτάσουν στην περιοχή Pattaya 13-23 Φεβρουαρίου

Τελετή λήξης Cobra Gold 2017

ΜΠΑΝΓΚΟΚ, 28 Ιανουαρίου — Η ετήσια πολυεθνική στρατιωτική άσκηση με την κωδική ονομασία Cobra Gold θα διεξαχθεί στην ανατολική περιοχή της Ταϊλάνδης τον επόμενο μήνα, δήλωσε αξιωματικός του ναυτικού της Ταϊλάνδης στα μέσα ενημέρωσης την Κυριακή 28.

Η Ταϊλάνδη, οι Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες ασιατικές χώρες θα συμμετάσχουν το στρατιωτικό τους προσωπικό στην ετήσια στρατιωτική άσκηση στις 13-23 Φεβρουαρίου στις ανατολικές επαρχίες της Ταϊλάνδης, όπως η ναυτική βάση Sattahip στο Chonburi, η ναυτική αεροπορική βάση U-tapao στο Rayong, το Chachoengsao και το Chanthaburi. , είπε ο αξιωματικός του ναυτικού υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Στρατιωτικό προσωπικό από δεκάδες χώρες είτε θα συμμετάσχει είτε θα παρακολουθήσει το Cobra Gold 2018, το οποίο θα περιλαμβάνει κυρίως την άσκηση διοίκησης, την άσκηση επιτόπιας εκπαίδευσης και την ανθρωπιστική βοήθεια και την ανακούφιση από καταστροφές, είπε.

Η Cobra Gold, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1982, θεωρείται η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Η Pattaya News μίλησε με έναν στρατιωτικό αξιωματούχο των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε υπό τον όρο της ανωνυμίας ότι οι στρατιώτες θα έχουν ελευθερία, ωστόσο θα είναι υπό αυστηρούς περιορισμούς και θα επικεντρωθεί στην επίσκεψη σε τοπικές ανθρωπιστικές προσπάθειες, ναούς και ορισμένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως τοπικά εστιατόρια και υδάτινα πάρκα και θα περιοριστεί σε μικρό μόνο αριθμό ημερών καθώς οι στρατιώτες θα είναι κατά κύριο λόγο απασχολημένοι με τις ασκήσεις διοίκησης. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων θα ισχύουν αυστηρές απαγορεύσεις κυκλοφορίας.

Ο στρατός δήλωσε νωρίτερα στα μέσα ενημέρωσης ότι επτά συνολικά χώρες θα συμμετάσχουν σε ασκήσεις πλήρους στρατιωτικής εκπαίδευσης. Είναι οι ΗΠΑ, η Ταϊλάνδη, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα, η Ινδονησία, η Ιαπωνία και η Μαλαισία.

Επιπλέον, δέκα χώρες θα συμμετάσχουν στην άσκηση ως παρατηρητές — Μπρουνέι, Λάος, Καμπότζη, Μιανμάρ, Βιετνάμ, Γερμανία, Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Βραζιλία και Σουηδία.

Η Ταϊλάνδη θα παρέχει 5,600 άτομα προσωπικό, ενώ 5,800 θα προέρχονται από τις ΗΠΑ, 200 από τη Νότια Κορέα, 146 από την Ιαπωνία, 68 από την Ινδονησία, 50 από τη Σιγκαπούρη και 44 από την Κίνα και την Ινδία.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/