Η αστυνομία της Ταϊλάνδης εντόπισε 200 δισκία μεθαμφεταμίνης κρυμμένα στους γλουτούς του άνδρα

Αστυνομία που δείχνει τη θέση των δισκίων μεθαμφεταμίνης.

 

Στη βόρεια επαρχία Phayao, η αστυνομία της Ταϊλάνδης απάντησε σε μια πληροφορία και έψαξε έναν τοπικό Ταϊλανδό Pattapong Chaimongkol, 27 ετών. Διεξάγοντας μια τυπική σωματική έρευνα, η αστυνομία της Ταϊλάνδης δεν εντόπισε τίποτα ύποπτο. Ωστόσο, η αστυνομία της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι ο άνδρας συνέχιζε να ενεργεί νευρικός και ύποπτος. Στο σημείο αυτό η αστυνομία ζήτησε να γίνει πλήρης έρευνα.

Όταν ο κύριος Chaimongkol τράβηξε τα εσώρουχά του, η αστυνομία δεν άργησε να παρατηρήσει μια μπλε πλαστική σακούλα να βγαίνει έξω από τους γλουτούς του και του έσπρωξε το ορθό. Μέσα στην τσάντα υπήρχαν πάνω από 200 ταμπλέτες μεθαμφεταμίνης, που ονομάζονταν τοπικά Yabba.

Ο κ. Chaimongkol παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του και ότι σκόπευε να τα πουλήσει σε άλλους κατοίκους της περιοχής. Συνελήφθη και θα κατηγορηθεί στο μέγιστο βαθμό της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης. Εμείς εδώ στο The Pattaya News ευχαριστούμε την αστυνομία της Ταϊλάνδης που έλαβε κάθε μέτρο που απαιτείται για να συλλάβει εμπόρους ναρκωτικών.

Κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Πηγή: Καρύδες.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/