Πρόκειται να γίνει νόμιμη η μαριχουάνα στην Ταϊλάνδη; Σας παρουσιάζουμε την πραγματική συμφωνία.

Φυτό μαριχουάνας.

Πρόσφατα, σε πολλές ειδησεογραφικές δημοσιεύσεις, τα μέσα ενημέρωσης βουίζουν και είναι σε «υψηλά επίπεδα» σχετικά με την πιθανότητα η ιατρική μαριχουάνα να γίνει νόμιμη στην Ταϊλάνδη. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που συζητήθηκε αυτό και υπήρξαν άρθρα σχετικά με αυτό στο παρελθόν. Ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πυρπολήθηκε, κυριολεκτικά, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όταν πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ανάρτησαν ότι η ιατρική μαριχουάνα επρόκειτο να γίνει νόμιμη. Ακόμη και το marijuana.com και σημαντικές πηγές ενημέρωσης σχετικά με τη μαριχουάνα το δημοσίευσαν αυτό.

Εμείς εδώ, στο The Pattaya News, σκάψαμε βαθιά σε αυτή τη φήμη και αυτά τα άρθρα και κρατήσαμε μέχρι τώρα να σχολιάσουμε αυτό τώρα που έχουμε μια σωστή απάντηση.

Αυτή τη στιγμή, προς μεγάλη απογοήτευση πολλών ανθρώπων, η μαριχουάνα δεν πρόκειται να γίνει νόμιμη στην Ταϊλάνδη με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή. Ο Πρωθυπουργός στρατηγός Prayut Chan-o-cha δήλωσε δημόσια ότι χρειάζεται περισσότερη μελέτη και ότι η δήλωση ότι θα υπήρχε νόμιμη φυτεία κάνναβης για ιατρική μαριχουάνα είναι εσφαλμένη. Δήλωσε ότι η ανακοίνωση του προέδρου της Ένωσης Αγροτών της Ταϊλάνδης Prapat Panyachartraksa στα μέσα ενημέρωσης ότι οι αρχές συμφώνησαν να χτίσουν μια εγκατάσταση 5000 rai στην επαρχία Sakorn Nakhon για μαριχουάνα για ιατρικούς σκοπούς δεν ήταν σωστή.

Απόσπασμα από τον Πρωθυπουργό:

«Δεν το έμαθα ποτέ. Ρώτησα τον Piyasakon [Sakolsattayatorn, Υπουργό Δημόσιας Υγείας] και είπε ότι δεν έχουν εκδοθεί κανονισμοί που να το επιτρέπουν».

Αν και η μαριχουάνα μπορεί να καλλιεργηθεί και να πωληθεί νόμιμα σε ορισμένες χώρες για ιατρικούς σκοπούς, η Ταϊλάνδη χρειάζεται σκληρά μέτρα για να αποτρέψει τη διάδοση κάθε είδους ναρκωτικών, πρόσθεσε.

«Προς το παρόν, η άδεια για φύτευση κάνναβης είναι απαράδεκτη για τους Ταϊλανδούς». Ο πρωθυπουργός στρατηγός Prayut δήλωσε, καθιστώντας πολύ σαφές ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπάρχει νόμιμη μαριχουάνα στην Ταϊλάνδη.

Εμείς εδώ στο The Pattaya News θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πραγματικές, επίκαιρες ειδήσεις και περαιτέρω ενημερώσεις όταν τις έχουμε.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/