Ο θρυλικός μπόξερ Frank Bruno επισκέπτεται την Pattaya και την ταβέρνα του Robin Hood για μια βραδιά με τον Frank Bruno

Στοιχεία εκδήλωσης Frank Bruno

Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018, ο Frank Bruno επισκέφτηκε μια όρθια αίθουσα μόνο πλήθος ενθουσιασμένων θαυμαστών στην ταβέρνα Robin Hood που βρίσκεται στο Second Road στο εμπορικό κέντρο Avenue για να μιλήσει για τη ζωή του, την καριέρα του στην πυγμαχία, τους αγώνες και την προσωπική του ζωή και για να μιλήσει για το νέο του βιβλίο, Let me Be Frank.

Άσε με να είμαι Φρανκ.

Μετά από ένα νόστιμο δείπνο σε μπουφέ που σερβίρεται από την ταβέρνα του Ρομπέν των Δασών, το πλήθος άκουσε τη συνέντευξη του Φρανκ για περίπου τριάντα λεπτά. Ήταν εντυπωσιακά, λογοπαίγνιο, ειλικρινής και μίλησε για τους προσωπικούς του αγώνες και τη ζωή του κατά τη διάρκεια και μετά την πυγμαχία. Ο Φρανκ διασκέδασε το πλήθος με την εξυπνάδα του, τη γοητεία του και την ειλικρίνειά του οδηγώντας την αίθουσα σε χειροκροτήματα πολλές φορές.

Στη συνέχεια, ο Frank άνοιξε το λόγο στο κοινό για επιπλέον τριάντα λεπτά και απάντησε ειλικρινείς και ωμές ερωτήσεις από το πλήθος, οι οποίες κυμαίνονταν από την προσωπική του ζωή έως τους αγαπημένους του αντιπάλους κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του. Στη συνέχεια ο Frank προχώρησε στην υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου του για τους ενθουσιασμένους θαυμαστές που ήταν παρόντες. Για όσους εξακολουθούν να επιθυμούν να αγοράσουν ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο, εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στην ταβέρνα Robin Hood για μόνο 1000 μπατ.

Ο Frank ήταν ένας κύριος και αν κρίνουμε από την ανταπόκριση του πλήθους η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία. Ο Φρανκ θα κάνει άλλες δύο εκδηλώσεις κατά την επίσκεψή του στην Πατάγια της Ταϊλάνδης και θα παρακολουθήσει μια τοπική εκδήλωση πυγμαχίας αυτό το Σάββατο το απόγευμα. Εμείς εδώ στο The Pattaya News είμαστε χαρούμενοι και τιμημένοι που προσκληθήκαμε στην εκδήλωση.

Όπως ο Φρανκ Μπρούνο; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΑγαπήστε την Pattaya Ταϊλάνδη, The Pattaya News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/