Η απαράμιλλη αιφνιδιαστική καταιγίδα προκαλεί πλημμύρες στην Πατάγια

Pattaya Rainstorm της 10ης Ιανουαρίου 2018.

Το πρωινό της 10ης Ιανουαρίου 2018 βρήκε πολλούς πρωινούς επιβάτες της Pattaya να κολυμπούν καθώς η πόλη είχε μια έκπληξη εκτός εποχής από καταιγίδα βροχής. Για να επιδεινωθεί αυτό, πολλοί μετεωρολόγοι δηλώνουν ότι είναι πιθανό να δούμε τις θερμοκρασίες να πέφτουν αυτό το Σαββατοκύριακο στους 17 βαθμούς Κελσίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι κουβέρτες και τα τζάκετ για κρύο καιρό θα κάνουν άλλη μια εμφάνιση μόλις λίγες εβδομάδες μετά από μια έκπληξη "κρύο" μια εβδομάδα. για την Πατάγια.

Η πόλη της Πατάγια συνεχίζει να παλεύει από τις τακτικές πλημμύρες κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων, καθώς το νερό της βροχής ρέει προς τα έξω προς τον ωκεανό. Παρά τις πολλές προσπάθειες και τα μεγάλα χρηματικά ποσά που δαπανήθηκαν για την επίλυση αυτού του προβλήματος, οι πλημμύρες συνεχίζονται. Ευτυχώς, σήμερα οι πλημμύρες υποχώρησαν σε περίπου μία ώρα και οι πρωινοί επιβάτες μπόρεσαν να συνεχίσουν την ημέρα τους.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, ευγενική προσφορά της Thai Visa και των επιβατών στη σκηνή. Εμείς εδώ στο The Pattaya News ελπίζουμε όλοι οι αναγνώστες μας να παραμείνουν στεγνοί!

 

Έκπληξη καταιγίδα βροχής της 10ης Ιανουαρίου 2018
Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤαϊλανδική Βίζα
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/