Ενημέρωση: Βρετανός υπήκοος, 25 ετών, που εμπλέκεται στον θάνατο μιας Ταϊλανδέζικης γυναίκας είναι καταδικασμένος ως βιαστής, σε φυγή από τις αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου για κατηγορίες για ναρκωτικά

Ύποπτος Recce Vella, Ηνωμένο Βασίλειο, και η αείμνηστη Wannipa Janhua, Ταϊλάνδη.

Καλύψαμε χθες τον θάνατο της Wannipa Janhuathon, 26 ετών, από την Ταϊλάνδη στο Cozy Beach Condo στην περιοχή Pratamnak Hill της Pattaya και πώς η Βρετανική Εθνική Reece Vella διέφυγε από τον τόπο του συμβάντος και αργότερα συνελήφθη σε ένα μπαρ κοντά στο διαμέρισμα όπου συνέβη το περιστατικό. Σήμερα, έχουμε νέες πληροφορίες για τους αναγνώστες μας σχετικά με τον κ. Βέλλα και το παρελθόν του.

 

Ύποπτος Recce Vella, Ηνωμένο Βασίλειο, και η αείμνηστη Wannipa Janhua, Ταϊλάνδη.

Τώρα αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Vella ήταν στο δικαστήριο του Worcester πέρυσι με κατηγορίες για προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών κατηγορίας Α. Αυτές οι κατηγορίες ήταν εκκρεμείς και ο κ. Vella διέφυγε από τη χώρα και οι κατηγορίες κατευθύνθηκαν προς την Ταϊλάνδη. Έχει ακόμη εκκρεμές ένταλμα σύλληψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο κ. Vella ήταν προηγουμένως στη φυλακή για τέσσερα χρόνια και εννέα μήνες το 2012, αφού ομολόγησε την ενοχή του για τον βιασμό ενός Βρετανού εφήβου. Τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τουλάχιστον δύο φορές και τη χτύπησε με το καπάκι του κάδου απορριμμάτων πριν τη βιάσει. Ως αποτέλεσμα αυτού του περιστατικού, ο κ. Vella ονομάστηκε ισόβιος δράστης σεξουαλικού εγκλήματος και καταχωρήθηκε στο μόνιμο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν αυτό θα έπρεπε να αποτρέψει τον κ. Βέλλα από οποιοδήποτε διεθνές ταξίδι.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Vella παραμένει υπό κράτηση από την αστυνομία της Pattaya και συνεχίζονται οι κατηγορίες εναντίον του. Θα σας παρέχουμε περισσότερες ενημερώσεις εδώ στο The Pattaya News καθώς τις λαμβάνουμε. Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι με το θύμα και την οικογένειά του.

Συνέντευξη της αστυνομίας της Pattaya από τη Βρετανίδα τουρίστρια Reece Vella, 25 ετών.
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/